Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Mazda 6 2008 cu sitem BOSE din fabrica
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
asan_radu

Data înscrierii: 19/Iun/2011

MesajTrimis: Mar Iul 16, 2013 2:33 pm    Titlul subiectului: Mazda 6 2008 cu sitem BOSE din fabrica Răspunde cu citat (quote)

Salut! Sunt posesorul unei Mazda 6. Masina a venit din fabrica cu sistem Bose. Per total se aude bine dar as vrea un sunet mai profund al subwofer-ului. Este vb de un distem 5.1 amplificat.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Pot sa dau semnal audio din linia de bas ce iese din amp-ul masinii in alt amp monocanal? Evident vreau sa scimb si subwoofer-ul. Se poate face manevra asta sau mai am nevoie de filtre intermediare.
Ideea mea este sa pastrez si amp-ul de fabrica, acesta dand semnal amplificat difuzoarelor de pe portiere, iar pe partea de bass sa-l folosesc ca si preamplificare.
Astept parerile voastre!
Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asan_radu

MesajTrimis: Mie Iul 17, 2013 8:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu se baga nimeni?
Sus
asan_radu

MesajTrimis: Joi Iul 18, 2013 10:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pareri?
Sus
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Joi Iul 18, 2013 10:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vezi daca ai pe amplificatorul masinii intrare hi-level si iei de acolo semnal pentru amplificatorul care vrei sa il achizitionezi pentru subwoofer .
Daca nu ai hi-level trebuie sa-ti cumperi un adaptor de semnal high-low.
Ex:
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Adaptor_semnal_High-Low_AS-1027/
Bafta!

asan_radu

MesajTrimis: Joi Iul 18, 2013 10:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum pot verifica daca am intrare Hi-level pt ca atat intrarea cati si iesirea din amp se face printr-o singura mufa, mare ce-i drept....
Sus
costy_suceava
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iul 18, 2013 10:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hi-level adica sa ai o pereche de iesiri tip RCA... Cred ca ai nevoie de adaptor high-low si sa iei semnal de la un difuzor,il duci in adaptor iar din adaptor pleci cu rca pana la amplificatorul pentru subwoofer.
asan_radu

MesajTrimis: Joi Iul 18, 2013 11:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa inteleg ca pot lua semnal direct amplificat si filtrat de la mufa subwooferuli.. si sa-l trec prin high-low si mai apoi la amp.gresesc? volumul wooferului nou va putea fi controlat direct din Hu OEM la fel ca si cu wooferul OEM?
Sus
costy_suceava
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iul 18, 2013 11:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca iei semnalul direct din vechiul subwoofer da, o sa poti seta din player volumul sau ce mai ai tu
asan_radu

MesajTrimis: Joi Iul 18, 2013 11:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok! Merci de sfaturi!
Sus
costy_suceava
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iul 18, 2013 11:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu placere! Multa bafta!
asan_radu

MesajTrimis: Lun Iul 21, 2014 4:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dupa multe deliberari m-am hotarat sa schimb complet sistemul audio.
M-am gandit la ceva de genul urmator:
1. HU cu android pe el
2. un procesor de sunet, pt ca nu sunt sigur ca HU poate scoate un semnal de calitate.
3. Difuzoare fata+spate componente 2 cai, si aici apare nedumerirea pt ca oscilez intre urmatoarele:

DLS/Performance/Classic-C6A/
DLS/Reference/Reference-R6A/
spl-dynamics-sd-6-2
spl-dynamics-hf-6-2
u-dimension-el-comp-6
u-dimension-proz-comp-6

4. 2 subwoofere in portbagaj din fibra de sticla in care voi monta unul din urmatoarele:
spl-dynamics-v-250s4
dls-performance-oa10
dls-performance-w310d

5. Un amplificator cu 4 canale pt portiere si unul pentru subwoofere.

Va rog sa ma ajutati cu o opinie deoarece ma tem de un downgrade in loc de upgrade al sistemului audio.
Va multumesc anticipat!
Sus
asan_radu

MesajTrimis: Lun Iul 21, 2014 5:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am uitat sa mentionez ca ma intereseaza sa am un sunet rafinat si placut. Nu ma dau in vant dupa mult zgomot fara rost.
Multumesc inca o data!
Sus
asan_radu

MesajTrimis: Joi Iul 24, 2014 12:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu se baga nimeni? Fiecare opinie este importanta.
Multumesc!
Sus
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Dum Iul 27, 2014 4:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"ma intereseaza sa am un sunet rafinat si placut"
Pai "sunetul" pe care il ai acum ce are?
Mai exact, ce nu iti convine la el?
Uite o configuratie pentru sunet rafinat si placut (HU nu l-am ascultat dar toata lumea zice ca este ok.... care o fi adevarul nu siu)

HU Pioneer DEX-P99RS
http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Pioneer/DEX-P99RS/

Difuzoare fata Micro-Precision Serie 7
http://www.caraudio-store.de/Serie,7,7.16i,16cm,2-Wege,System,rand,Micro-Precision::::5996::::e9709504.html

Amplificator pentru difuzoare DLS ULTIMATE A2
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/DLS/Ultimate/ULTIMATE-A2/

Sub DLS RMW10
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/DLS/RMW10/

Amplificator sub DLS ULTIMATE A6
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/DLS/Ultimate/ULTIMATE-A6/

asan_radu

MesajTrimis: Mie Aug 13, 2014 8:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In momentul de fata nu-mi convine ca ca basul este aproape inexistent si o data cu cresterea in volum pierde din calitatea pe inalte.
Merci pentru ideea cu Micro-Precision Serie 7 dar atatia bani nu sunt dispus sa dau pe o pereche de difuzoare.
Am postat mai sus o serie de produse la care ma incadrez cu banii. Ma interesa sa aflu o parere sincera de la cat mai multe persoane despre fiecare produs daca se poate.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum