|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
basti77
Data înscrierii: 07/Mar/2007 Mesaje: 39 Locație: ploiesti
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 9:34 am Titlul subiectului: MB Quart - pareri. |
|
|
Doresc sa aud pareri despre MB Quart, mai ales de la cei care au montat sau au auzit aceste difuzoare.
Pe multe situri apar ca difuzoare foarte bune cu o claritate exceptionala.
Eventual ce difuzoare ar fi peste si sub aceasta marca, si aici ca auditie, fidelitate. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 1:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
MB Quart sunt diuzoare foarte bune, gama ESK, ESA chiar si pe un player aftermarket si restul numai amplificate.
Am ascultat diverse modele si amplificate si pe player si am fost placut impresionat tinand cont de pretul lor. Sunt OK.
Comparatii nu poti face intre branduri, toti au si produse mai ieftine si mai scumpe. Poti doar compara un anumit produs marca X cu alt produs similar marca Y. |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
asculta inainte de a cumpara sa nu ai surprize ( de mb quart a ramas doar numele ) _________________ no 92 |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca si DLS de altfel ...
Nu te arunca sa cumperi un "brand" doar ca ai auzit de la cineva ca ar suna bine ...
Eu sunt de parere sa cauti sa asculti cat mai multe modele si de la alti producatori.
Ce buget ai alocat pentru difuzoare?
De ce nu incerci difuzoare de la Ground Zero?
La raportul calitate/pret sunt exceptionale. |
|
| Sus |
|
 |
basti77
Data înscrierii: 07/Mar/2007 Mesaje: 39 Locație: ploiesti
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| M-am gandit si la GrounZero, buget, 250ron pe pereche, pentru inceput o sa le pun pe CDoriginal, dupa aceea pe un Pioneer, nu vreau sa le amplific, o sa pun si SW. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|