Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

MB Quart - pareri.

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
basti77

Data înscrierii: 07/Mar/2007
Locație: ploiesti

MesajTrimis: Mar Mar 11, 2008 9:34 am    Titlul subiectului: MB Quart - pareri. Răspunde cu citat (quote)

Doresc sa aud pareri despre MB Quart, mai ales de la cei care au montat sau au auzit aceste difuzoare.
Pe multe situri apar ca difuzoare foarte bune cu o claritate exceptionala.

Eventual ce difuzoare ar fi peste si sub aceasta marca, si aici ca auditie, fidelitate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Site Admin

Data înscrierii: 15/Apr/2006

MesajTrimis: Mar Mar 11, 2008 1:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MB Quart sunt diuzoare foarte bune, gama ESK, ESA chiar si pe un player aftermarket si restul numai amplificate.
Am ascultat diverse modele si amplificate si pe player si am fost placut impresionat tinand cont de pretul lor. Sunt OK.
Comparatii nu poti face intre branduri, toti au si produse mai ieftine si mai scumpe. Poti doar compara un anumit produs marca X cu alt produs similar marca Y.
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Mar 11, 2008 1:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asculta inainte de a cumpara Wink sa nu ai surprize ( de mb quart a ramas doar numele )
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 11, 2008 1:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca si DLS de altfel ...
Nu te arunca sa cumperi un "brand" doar ca ai auzit de la cineva ca ar suna bine ...
Eu sunt de parere sa cauti sa asculti cat mai multe modele si de la alti producatori.

Ce buget ai alocat pentru difuzoare?
De ce nu incerci difuzoare de la Ground Zero?
La raportul calitate/pret sunt exceptionale.
Sus
basti77

Data înscrierii: 07/Mar/2007
Locație: ploiesti

MesajTrimis: Mar Mar 11, 2008 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am gandit si la GrounZero, buget, 250ron pe pereche, pentru inceput o sa le pun pe CDoriginal, dupa aceea pe un Pioneer, nu vreau sa le amplific, o sa pun si SW.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum