Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Mb Quart vs Hertz vs DLS

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Aug 31, 2007 5:40 pm    Titlul subiectului: Mb Quart vs Hertz vs DLS Răspunde cu citat (quote)

Cum ziceam.. in sfasit a mterminat problemele mecanice si de alta natura cu masina si o sa incep sa ii fac un sistem de sunet cat de cat asa.
HU Pioneer akm am un DEH -30MP daca vor interveni skimbari va fi sigur tot pioneer sau poate Kenwood modele superioare acestuia pe care il am!
Akm ce ma roade difuzoarele vor fi sistem pe componente de 16.5 din gama entry ca sa zic asa.. Classic DLS - Dieci Hertz si - EXP Mb Quart
Ma gandeam la cele 3 firme de mai sus.. din ce am citit pe forumuri si din ce am avut okazia sa ascult..
Am ascultat DLS..
Hertz sunt foarte laudate ..
M-ar interesa MB Quart daca a auzit cineva.
Am posibilitate sa imi fie aduse din state de un amic cumparate de la un magazin online la preturi destul de mici .
Boxele vor merge la inceput pe amplificare de HU ..
Masina este un tico...
Ca sub as vrea sa merg pe aceeasi firma cu boxele sau daca nu Rockford care am auzit si imi place f mult .Puteri undeva in jur de 150-200 RMS in seald.
Akm astept ceva pareri despre MB Quart daca a auzit cineva
ce stiu eu despre ei e ce e pe sietu lor.. ca data tehnice .
Ca sound as fi curios cine a auzit sau a auzit pe cineva care a auzit Laughing
Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Vin Aug 31, 2007 9:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca ai posibilitatea sa cumperi din state ia-ti mb quart q sunt in jur de 250 $ Laughing suna mai bine decat orice hertz exceptand mille .
ca sunet pot sa-ti spun ca e tipic german "rece" Very Happy
Sus
Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Vin Aug 31, 2007 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O masina de la noi cu componente MB Quartz este BMW portocaliu cu CTL la numar, mie-mi parea ca suna putin metalic, nu stiu modelul, numai daca va dati voi seama din poza Very Happy
Am gasit si la noi pe un site

MB Quart QSF 216
Pret: 2140.00 RON

Very Happy
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 12:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Infamous a scris:
O masina de la noi cu componente MB Quartz este BMW portocaliu cu CTL la numar, mie-mi parea ca suna putin metalic, nu stiu modelul, numai daca va dati voi seama din poza Very Happy

MB Quart QSF 216

preturile de la noi sunt uneori exagerate pt mb quart Shocked
http://www.sonicelectronix.com/item_6172_MB+Quart+QSD+216.html
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 12:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Infamous a scris:

MB Quart QSF 216

preturile de la noi sunt uneori exagerate pt mb quart Shocked
http://www.sonicelectronix.com/item_6172_MB+Quart+QSD+216.html
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa cum am vazut si eu pe sietu ala cam toate preturile de la noi sunt exagerate... adica.... daca ai pe cineva care vine de acolo iti iei tot cam la jumate de pret .Vezi mai toata gama JL. Rockford ..Pioneer si multe altele . uneori kiar si cu taxe de transport ma refer la stati si HU iesi mai ieftin ca la noi.ce rau e sa fi american ce preturi au..!! Confused Confused
Daia il astep pe prietenu meu sa vina de acolo .... o sa aiba un bagaj numa pentru mine Laughing
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 12:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

KRZ a scris:
dupa cum am vazut si eu pe sietu ala cam toate preturile de la noi sunt exagerate... adica.... daca ai pe cineva care vine de acolo iti iei tot cam la jumate de pret .Vezi mai toata gama JL. Rockford ..Pioneer si multe altele . uneori kiar si cu taxe de transport ma refer la stati si HU iesi mai ieftin ca la noi.ce rau e sa fi american ce preturi au..!! Confused Confused
Daia il astep pe prietenu meu sa vina de acolo .... o sa aiba un bagaj numa pentru mine Laughing

ar fi o idee cu un jl 13w7 dar.........intai spune-i cat cantareste Very Happy
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 1:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in tico.. Laughing el ca el.. da de unde curent.. !glumeam ! o sa fiu rezonabil akm o statie si probabil niste boxe. sau nuj poate alt hu mai e pana vine.. la sub ma gandeam sa iau diresct de pe site am vazut..k au si sume mai rezonabile de transport.. nuj cum e cu vama

jl 13w7 e km fix jumate din cat e la noi.. ar fi o afacere Laughing
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 1:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am facut o comanda in state pt un obiectiv foto si un blitz si transportul plus asigurarea m-a costat 30 $ la vama inca nu stiu k nu a ajuns comanda ...iti spun knd ajunge, oricu suntem in romania asa k nu-mi fac griji Very Happy Very Happy Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum