Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

MEGANE 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
cristyan
Pasionat

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 5:09 pm    Titlul subiectului: MEGANE 2 Răspunde cu citat (quote)

Ce boxe intra p megane 2 pe fata si pe spate?
Ms!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 6:38 pm    Titlul subiectului: Re: MEGANE 2 Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/forum/dimensiuni-difuzoare-diferite-masini-t843.html
Sus
remus

Data înscrierii: 23/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 9:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu toate dimensiunile date acolo pentru difuzoare sunt corecte. Conform linkului de la pioneer, pe BMW-ul meu, seria 3, 4 usi din 2002 ar trebui sa am atat pe fata cat si pe spate difuzoare de 13 cm. Am cumparat pentru fata difuzoare sistem de 13 cm, si am mers la un service sa le schimbe pentru ca trebuiau desfacute usile si nu stiam cum (acum stiu) si am avut surpriza sa constat ca aveam in usi sistem de 16 cm. Ce sa fac am pus difuri de 13cm in loc de 16cm, ca doar le aveam cumparate, si acum imi pare rau ca nu am desfacut usile mai intai, asa ca mai bine desfaci si masori, si asa esti sigur ca nu gresesti. SI pe spate tot difuri de 16 am avut, dar acolo nu am mai gresit.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca sunt alte dimensiuni decat cele originale, se specifica folosirea unui adaptor
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 10:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe megane ai de 13, sistem pe fata si coaxiale pe spate.

eu zic sa iei mtx, sau jbl power coaxiale si sa pastrezi tweeterele originale cele din bord, si amplificator pe 2 canale pt toate cele 4 boxe.

banuiesc ca HU, este cel original? dc da, iti mai trebuie adaptor de nivel
Sus
cristyan
Pasionat

Data înscrierii: 20/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 12:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am deja o pereche de mtx de 13, tre sa mai iua una deci
si daca le amplific pe toate 4 p 2 canale cam ce putere ar trebui sa aiba amplifactorul, 2 x cat???
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 12:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai te uiti la puterea debitata la 2 ohm, deoarece la 2ohm ai sa o si folosesti.

boxele au 55w, deci iti trebuie ceva la 110w in 2 ohm, adica: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_275/

o gasesti si la bursa car audio la 2,3 milioane.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 10:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce continui sa recomanzi amplificator pe 2 canale pentru 4 difuzoare? dupa cum ti s-a mai spus, amplificatoarele stabile in 2 ohm sunt facute sa duca cate un difuzor cu o impedanta totala de 2 ohm fiecare, nu o ciorba de difuzoare puse in paralel.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum