|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 11, 2010 10:03 pm Titlul subiectului: meniu alpine 9831 |
|
|
salut! mi-am luat de curand un alpine 9831. Dupa ce mi-am prins urechile cu manualul si cu meniul de reglaj sunet am o intrebare care poate imi raspunde cineva cu alt procesor de sunet nu neaparat acelasi model.
Dupa ce reglez toate benzile frecventele si volumele, mai imi apare un "Q" in manual se numeste "q factor" care are o valoare intre 0.5-1 sau 1-2-3 depinde de banda care o selectez. Acest q factor este diferit pentru fiecare banda. Nu inteleg reglajul ala Q ce face, nu sesisez nici vreo schimbare auditiva cand ii dau o valoare.
poate are cineva rabdare sa imi spuna, Bafta ! _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Noi 11, 2010 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
EQ face un boost pe o gama mica de frecvente.
Imagineaza-ti un cort in raspunsul in frecventa. Frecventa eq-ului e pozitia cortului, iar Q-ul e baza cortului.
Daca bine imi amintesc, Q mare = baza foarte ingusta, Q mic = baza lata. Voi face o poza maine, sa fie mai usor de inteles. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|