|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mishutz Pasionat
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 118 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 7:58 pm Titlul subiectului: merg boxe de 16,5 cm pe fatza la dacia berlina |
|
|
Nu stiu de ce mult alume spune ca nu merg diametre mai mari de 13 cm pentru usile fatza la dacia berlina. Am avut pe o dacia berlina din '83 boxe Kenwood de 16,5 cm. Aveti idee de niste boxe de 13 sau de 16,5 care sa mearga bine pe un Pioneer DEH-P40MP? Nu extrem de scumpe, dar sa aiba claritate f buna. Mersi _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cousticurile astea care le am si eu (CS502) se aud destul de clar sa stii, isi merita banii si nici nu sunt scumpe. Uite aici un film facut de mine ca sa iti faci o idee http://www.be-loud.ro/forum/download,id,1492.html |
|
| Sus |
|
 |
mishutz Pasionat
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 9:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Acelasi player il am si eu . Ce sa zic, una e sa le asculti, una e sa vezi u filmultet. Mersi, am vazut ca se misca bine _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 11:24 am Titlul subiectului: |
|
|
asa e, dar daca nu ai cum sa le asculti e bun cat de cat si un film  |
|
| Sus |
|
 |
mishutz Pasionat
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 6:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
asta clar. baieti, prietenul meu s-a sucit. ce player mp3 sa-i recomand pana in 4 mil? am vazut un jvc kdg 431, pe care l-am si pus pe niste boxe pioneer si se auzea super placut, acum pe site am vazut si un kenwood cu 4x30 RMS nu scoate cam mult pentru un kenwood de 4 mil? Ajutati-ma pls _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|