Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

merg difu de 16.5 pe spate la logan fara modificari???

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
dl_dr25
Pasionat

Data înscrierii: 03/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 12:46 am    Titlul subiectului: merg difu de 16.5 pe spate la logan fara modificari??? Răspunde cu citat (quote)

merg difuzoare de 16.5 pe spate la logan fara modificari??? sint hotarit sa pun difuzoarele astea pe spate http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/THX653/ si http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT573/ dar nu stiu pe care sa le iau fiindca nu as vrea sa tai nimic . eu am auzit ca sint gauri pe spate de 16 dar merg cele de 16.5(puse suruburiele mai strimbe Laughing sau ceva inele sau aberez???????) sau mai bine este sa modific si sa le pun pe cele ovale??? (poate cistig la ceva sunet claritate) mentionez ca casul este un jvs kd-g722 si inafara de boxe nu ii mai fac nimic. pe fata sint hotarit sa ii iau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT502/ hai ca termin saptamina viitoare si nu mai vin cu atitea topicuri o sa ma mai bag dar subtire pina invat Wink Laughing multam
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dl_dr25
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 12:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aa mentionez ca o data cu boxele o sa investesc si in niste Stinger Custom Roadkill RKC4 pt panoul din spate si pt usi ma omoara nevastamea Laughing Laughing
Sus
dl_dr25
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 1:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sau sa imi recomandati niste boxe pe 16 pt a nu mai face modificari (la o adica fac modificari nu sint chitit sa nu tai dar de preferinta nu as dori)dar care sa se auda precum MTX la putere si bass( specific nu pun tweeter Subwoofer statie) sint stresat sa fac alegerea cea mai buna Question Question Question Question Question
Sus
NIX
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 1:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se pot pune de 16,5 lejer, cu inele din mdf.
dl_dr25
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 1:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu inele inele??? dar de unde iau eu inele astea?? poti sa imi spui pls ca ma bate gindul(adica vreau ) sa le pun eu (si cit costa ai inelele) daca poti sa descri mai amanuntit pls
Sus
dl_dr25
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 7:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hei imi raspunde si mie cineva sau nu mai puteti??poimiine vreau sa le iau si imi trebuiesc niste raspunsuri pls Crying or Very sad
Sus
NIX
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 8:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu cat costa, dar te rezolva baietii de la be-loud, daca le cumperi de la ei si ceri instalare, bineinteles.
gmv97

Data înscrierii: 17/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Feb 08, 2007 11:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti poti pune lejer difuzore de 16.5 dar dak vrei sa ai muzik in masina eu recomnad boxe ovale .....am avut si eu innainte boxe de 16,5 si am trecut pe ovale ca nu faceau fata ....in ceea ce priveste marca difuzoarelor ......eu am ales dls ....raportul calitate pret e bun....dar dak ai bani poti investi in hertz sau focal(pt focal nu stiu zigur dak se gasesc boxe ovale)
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Feb 09, 2007 2:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ba da,
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_690_CA1/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Polyglass_690_CV1/
Sus
dl_dr25
Pasionat

MesajTrimis: Vin Feb 09, 2007 9:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai si care merg puse dar sa tineti cont ca nu pun amplif statie doar boxele pe spate si pe fata le schimb. multam
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Feb 09, 2007 10:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar fi chiar pacat sa pui focal pe player...mai ales polyglass....daca nu ai in planuri de viitor o amplificare, ramai pe 16,5 cm. diferentele (mai ales la 25W) sunt aproape inexistente. mai bine un classic 226 si niste dynamat/stinger sub ele...macar nu te apuci sa ciopartesti tablita aia si asa amarata.
Sus
dl_dr25
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Feb 10, 2007 9:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sint mai bune mtx http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/THX653/??? este vreo diferenta intre ce ai zis tu si acestea???????multam pt ca pe fata vreau sa pun http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/THX502/ si ma gindeam sa fie aceasi firma
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Sâm Feb 10, 2007 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

is bune si MTX urile pt cati bani dai pe el ! si in plus sunt exact ce vrei tu .. difuri impinse numai de HU !
am logan si zic sigur ca 16.5 intra pe spate fara nici un fel de modificare si fara nevoia de a folosi inele adaptoare !
siongurele lucruri pe care tre sa le faci este sa liniarizezi suprafata de prindere a fifului pe politza ! ( in zona prinderii difului politza are niste canale ... peacolo va " rasufla " diful .. si nu va fi bine ! )
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum