| |
| Autor |
Mesaj |
Skippy Pasionat
Data înscrierii: 02/Noi/2006 Mesaje: 115
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 8:35 pm Titlul subiectului: merge cu usb? |
|
|
| am si eu o intrebare...hu acesta http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT410U/ am observat ca are intrare usb, intrebarea mea este: daca ii pun o memorie usb de 1 Gb el imi citeste melodiile de pe memorie? sau usb este doar ca un fel de legatura? |
|
| Sus |
|
 |
Catalin
Data înscrierii: 12/Oct/2006 Mesaje: 15 Locație: Rm. Valcea
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 9:32 pm Titlul subiectului: USB |
|
|
| Da, citeste sigur USB 2.0 Flash Drive. Merge chiar si la 2 Gb. Mai mult nu stiu, dar la 2 Gb sigur merge. |
|
| Sus |
|
 |
Tonny
Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 11 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 5:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar citeste orice marca de flash USB???  |
|
| Sus |
|
 |
Exist

Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 34
|
|
| Sus |
|
 |
Tonny
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 10:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Dar in afara de acestea nu se poate sa mearga si altele???
Spre exemplu eu am un kingston. |
|
| Sus |
|
 |
petronel
Data înscrierii: 29/Oct/2006 Mesaje: 3 Locație: Iasi
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 10:23 am Titlul subiectului: |
|
|
eu tocmai am luat un GT410U + walkman sony usb 512M NW-E002
dar merge super si cu un memory Stick de 2G pe care il aveam deja.
din cate scrie in cartea tehnica suporta mult mai multe directoare/fisiere decat versiunile cu usb de la alte firme. |
|
| Sus |
|
 |
Tonny
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 10:25 am Titlul subiectului: |
|
|
| Si poti sa imi spui de unde l-ai luat??? si eventual cat ai dat pe el... |
|
| Sus |
|
 |
Exist

|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 7:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Tonny a scris: | Dar in afara de acestea nu se poate sa mearga si altele???
Spre exemplu eu am un kingston. |
Se poate sa mearga.
Uite ce a scris unul pe un alt forum:
| Citat: | Mi-am cumparat si eu de curand un mp3player la masina model SONY GT410U (info)
Mi-am luat acest model pentru ca are un port usb la care se poate conecta un memory stick si am zis ca e mai avantajos astfel....nu trebuie sa tot schimb cd-uri, etc.....Fericit de aceasta achizitie mi-am instalat player-ul in masina, sa fac un test. Am pus ceva muzica pe un memory stick (Corsair de 1gb) si din nefericire acesta nu era suportat cica. Asa ca am plecat cu coada intre picioare sus in casa sa vad care e faza....am gasit o lista cu memory stick-urile suportate (lista).
Intrebarea mea e pt cei care au acest model......stiti cumva alte modele de memory stick-uri suportate in afara de cele din lista. Pt ca sincer nu prea gasesti astfel de modele de memory stick-uri in Romania. Eventual doar SanDisk pe care l-am gasit doar pe un singur site din Ro. |
* unde era Ăźn textul lui (info) era un link cĂŁtre specificaĂŸiile aparatului respectiv de pe pagina producĂŁtorului
** unde era (lista) era linkul cĂŁtre pagina pe care ĂŸi-am dat-o eu Âși mai sus, adicĂŁ asta: http://support.sony-europe.com/EVE/Audio/USB/Compatibility/usb.asp?l=en
Nu i-a dat nimeni un rĂŁspuns clar, sĂŁ-i spunĂŁ un anumit stick care merge sigur, doar l-au sfĂŁtuit sĂŁ Ăźmprumute de la prieteni sau sĂŁ-l ducĂŁ la service, cĂŁ poate au ĂŁia pe acolo stick-uri sĂŁ le Ăźncerce pe playerul lui. |
|
| Sus |
|
 |
Catalin
Data înscrierii: 12/Oct/2006 Mesaje: 15 Locație: Rm. Valcea
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 10:26 pm Titlul subiectului: USB |
|
|
Flash drive Apacer de 2 Gb, (mie) imi merge fara probleme, cumparat de la Flamingo Computers, 149.90 RON, garantie 60 luni ( Sper sa tina flamingo atat ). |
|
| Sus |
|
 |
Exist

|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ăine, ĂŸine, numai cĂŁ peste 4 ani (zic 4, ca sĂŁ fie ĂźncĂŁ Ăźn garanĂŸie) memoria aia va valora cĂąĂŸiva dolari sau nu va mai exista aÂșa ceva...  |
|
| Sus |
|
 |
Tonny
|
Trimis: Sâm Ian 13, 2007 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
| Merci. M-am lamurit si cu asta.... |
|
| Sus |
|
 |
sebitm
Data înscrierii: 25/Feb/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 12:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| In afara de Alpine cu modelele lor CDE cu Full Speed, la ce alt cd-player pot conecta iPodul meu nano. Intreb pt ca asta e unul din factorii decisivi pentru mine in vederea cumpararii cd-playerului |
|
| Sus |
|
 |
Tonny
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 10:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mei eu am luat pana la urma CD playerul Sony gt-410U si pana acum au mers toate Memory stickurile pe care le-am incercat pe el. In plus mi-am conectat chiar si telefonul Motorola v360 printr-un cablu USB si merge perfect.
Nu vad de ce nu ar merge Ipodul tau...
Pa pa |
|
| Sus |
|
 |
|