|
Autor |
Mesaj |
cosmin88 Pasionat
Data înscrierii: 02/Dec/2006 Mesaje: 60 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mie Noi 18, 2009 9:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am intelescare e treaba cu firul portocaliu.O sa mai citesc prin manual.multumesc mult |
|
Sus |
|
 |
cosmin88 Pasionat
|
Trimis: Vin Noi 27, 2009 10:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa cum am mai spus mi-am cumparat un alpine cde 101r imi placea modelul acesta fie 101r iluminat verde fie 101rm iluminat portocaliu.Ideea e ca nici una din culori nu se asorta cu bordul masini mele iar au am un fix cu chestia asta, asortatul culorilor, playerul in cauza fiind verde deci nici pomeneala de potrivire. Asa ca am zis ca o sa cumpar acest model indiferent de culoare urmand prin "meseria " mea sa-l modific , lucru pe care l-am si facut. Asa acum Alpine meu e asortat cu bordul masini si arata fff bine.
o sa pun cateva poze sa il vedeti. Ce ziceti a meritat efortul.?
 |
|
Sus |
|
 |
adi90 Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009 Mesaje: 190 Locație: Pitesti
|
Trimis: Vin Noi 27, 2009 11:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi se pare mie sau nu prea iti incape in bord? |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Vin Noi 27, 2009 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bravo. E prima data cand vad schimbate led-urile pe o fata de cd-player  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
cosmin88 Pasionat
|
Trimis: Sâm Noi 28, 2009 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
ba da incape perfect in bord numa ca in poza nu era bagat de tot pentru ca nu e montata sina de tabla.L-am scos pe cel stoc si l-am pus numa asa k sa nu il tin in mana. o sa pun o poza cu el montat definitiv. |
|
Sus |
|
 |
cosmin88 Pasionat
|
Trimis: Sâm Noi 28, 2009 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
acum ma bate gandul sa ii schimb lumina si la display in albastru sau rosu.imi place si cum e acum alb .ce ziceti, astept sugesti.  |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Sâm Noi 28, 2009 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
cosmin88 a scris: | acum ma bate gandul sa ii schimb lumina si la display in albastru sau rosu.imi place si cum e acum alb .ce ziceti, astept sugesti.  |
O sa fie prea asortat daca schimbi si lumina la display  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
Ciochy Pasionat
Data înscrierii: 17/Noi/2008 Mesaje: 187
|
Trimis: Dum Noi 29, 2009 5:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
arata bine poti pune si albastru si rosu dar cred ca albastru ar fi mai placut, sa ai grije sa nu prinzi alte nuante la albastru si rosu ca dupaia arata ciudat Bafta |
|
Sus |
|
 |
cosmin88 Pasionat
|
Trimis: Dum Dec 13, 2009 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru moment ramane alb displayul m-am obisnuit asa cu el insa cea ce nu gasesc ce-i drept nu m-am jucat prea mult in meniul lui, este functia de ceas, adica sa arate ora dupa oprirea lui. La sony aveam acest lucru. Are alpine cde 101r asa ceva si nu am dat io de ia? |
|
Sus |
|
 |
resonantz
Data înscrierii: 28/Oct/2009 Mesaje: 21
|
Trimis: Lun Dec 14, 2009 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
cosmin88 a scris: | salutare! am primit o oferta de la un baiat la un alpine cde 101rm secound la un pret bun si arata ca nou. ce ziceti sa fac sunt intr-o mare dilema sa aleg Pioneer sau Alpine? |
danpalarie a scris: | Alpine |
adi90 a scris: | alpine  |
cosmin88 a scris: | mi-am cumparat un alpine cde 101r |
Nu ai spus daca esti multumit de CDE-101RM.Si eu am trecut de pe Sony pe CDE-101RM si nu se compara. |
|
Sus |
|
 |
cosmin88 Pasionat
|
Trimis: Lun Dec 14, 2009 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt foarte multumit de el, iar legat de sony nici nu se compara, sony il mai am si acum pe masina tatalui meu unde este montat fara statie si sub cum era pe masina mea si se aude slab rau fata de alpine pe care l-am pus inainte acolo putin sa vad diferenta . La sony trebuia sa il tin pe la 20 22 volumul ca sa vibreze masina iar la alpine nu am trecut de 15. Si nu numai asta dar nu se compara la claritate,avand in vedere ca totusi playerul meu este unul entry level, nici nu vreau sa ma gandesc cum se aude un varf de gama.In concluzie sunt foarte multumit de el
Lasand astea are cineva raspunsul la intrebarea mea cu functia de ceas la alpine? |
|
Sus |
|
 |
resonantz
|
Trimis: Mar Dec 15, 2009 12:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Am citit manualul, si nu am vazut o astfel de optiune. Nici in setarile playerului nu am gasit asa ceva. |
|
Sus |
|
 |
cosmin88 Pasionat
|
Trimis: Mar Dec 15, 2009 1:07 am Titlul subiectului: |
|
|
nici eu nu ma dat de aceasta functie si ma gandeam ca poate nu ma cautat eu bine . Asta e oricum nu ma deranjaza chestia asta in schimb era ok daca avea acel bip de fiecare data cand apesi un buton. tu ai gasit asa ceva? |
|
Sus |
|
 |
resonantz
|
Trimis: Mar Dec 15, 2009 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nici asta nu are. Crede-ma, pentru mine ceea ce conteaza este sunetul. Intr-adevar Sony avea facilitati la chestii gen ceas, bip la apasarea unor taste, navigare rapida prin fisierele USB-ului, dar cel mai important, sunetul, lasa de dorit. La CDE-101RM singura chestie ce nu-mi place, este atunci cand vreau sa caut o melodie pe USB (functia search).Cand apas tasta search,in timp ce ascult o melodie, sunetul se opreste si pana nu gasesc melodia, nu se aude nimic in player. La partea de CD e ok. Ascult melodia, si in acelasi timp pot sa caut alta melodie cu functia search fara ca melodia sa se opreasca. |
|
Sus |
|
 |
cosmin88 Pasionat
|
Trimis: Mar Dec 15, 2009 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai dreptate nu ma deranjaza, ideea e ca sony se remarca prin tot felul de fite iar sunetul lasa de dorit .oricum playerul este super.Chestia asta cu functia search am remarcat-o si eu.salut |
|
Sus |
|
 |
|