Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Merita sa cumpar Pioneer 5900MP?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Marian

Data înscrierii: 05/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 9:06 pm    Titlul subiectului: Merita sa cumpar Pioneer 5900MP? Răspunde cu citat (quote)

Ma tenteza sa-mi iau acest player: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-5900MP/ , ce parere aveti, merita diferenta de pret fata de un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P4800MP/ sau mai bine merg pe acesta din urma care am vazut ca este foarte laudat pe forum?

Ca difuzoare am MTX, sistem pe fata (13cm) si coaxiale pe spate (16,5cm)? Nu mai vreau subwoofer. Care player credeti ca are cel mai bun raport pret/performanta? La primul ma tenteaza mai mult aspectul si faptul ca pot seta orice culoare pentru butoane si ecran.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca ai bani pentru 5900mp si ai in calcul,eventual in viitor, stick USB, magazie de CD-uri si alte minuni de genu asta se merita.

personal eu nu vreau BSB,magazii si alte dracovenii dinastea, de aceea prefer 4800mp-u care e la un pret considerabil (cel putin pt mine) mai mic.
Sus
Marian

Data înscrierii: 05/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu prea ma tenteaza accesorile si dispozitivele ce le poate controla, vreau sa am o calitate a sunetului cat mai buna, pentru preturi pana in 900 RON. Si mai conteaza si aspectul . . . nu vreau sa fie argintiu, as prefera negru. Daca aveti si alte sugestii le astept cu placere! Daca playerul ales de mine nu aduce un castig mare de SQ fata de altul mai ieftin atunci as prefera varianta mai ieftin dar sa aibe raport pret / SQ cat mai bun.

Daca aveti si alte sugestii le astept cu placere!
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 10:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a se lua in considerare ca 4800 are 4x27W rms iar 5900 are 4x22W rms
in ceea ce priveste aspectul, 5900 conduce detasat
Sus
admin
Site Admin

Data înscrierii: 15/Apr/2006

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 1:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Observatia e buna, am observat si eu dar inca nu inteleg... imi vine greu sa cred ca Pioneer a coborat stacheta pentru gama 2007 de la 27 la 22W RMS... poate ca s-au aliniat la cine stie ce standard de masurare nou...

Si 4800 stie sa controleze magazii de CD si toate dracoveniile, are IP Bus. In plus, acel adaptor pentru USB nu cred ca exista inca, o fi in planurile de viitor dar pe site-ul Pioneer nu am gasit acel adaptor de care se vorbeste in manualul aparatelor 2007.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum