|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Marian
Data înscrierii: 05/Ian/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 9:06 pm Titlul subiectului: Merita sa cumpar Pioneer 5900MP? |
|
|
Ma tenteza sa-mi iau acest player: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-5900MP/ , ce parere aveti, merita diferenta de pret fata de un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P4800MP/ sau mai bine merg pe acesta din urma care am vazut ca este foarte laudat pe forum?
Ca difuzoare am MTX, sistem pe fata (13cm) si coaxiale pe spate (16,5cm)? Nu mai vreau subwoofer. Care player credeti ca are cel mai bun raport pret/performanta? La primul ma tenteaza mai mult aspectul si faptul ca pot seta orice culoare pentru butoane si ecran. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca ai bani pentru 5900mp si ai in calcul,eventual in viitor, stick USB, magazie de CD-uri si alte minuni de genu asta se merita.
personal eu nu vreau BSB,magazii si alte dracovenii dinastea, de aceea prefer 4800mp-u care e la un pret considerabil (cel putin pt mine) mai mic. |
|
| Sus |
|
 |
Marian
Data înscrierii: 05/Ian/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 6:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu prea ma tenteaza accesorile si dispozitivele ce le poate controla, vreau sa am o calitate a sunetului cat mai buna, pentru preturi pana in 900 RON. Si mai conteaza si aspectul . . . nu vreau sa fie argintiu, as prefera negru. Daca aveti si alte sugestii le astept cu placere! Daca playerul ales de mine nu aduce un castig mare de SQ fata de altul mai ieftin atunci as prefera varianta mai ieftin dar sa aibe raport pret / SQ cat mai bun.
Daca aveti si alte sugestii le astept cu placere! |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
a se lua in considerare ca 4800 are 4x27W rms iar 5900 are 4x22W rms
in ceea ce priveste aspectul, 5900 conduce detasat |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 1:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Observatia e buna, am observat si eu dar inca nu inteleg... imi vine greu sa cred ca Pioneer a coborat stacheta pentru gama 2007 de la 27 la 22W RMS... poate ca s-au aliniat la cine stie ce standard de masurare nou...
Si 4800 stie sa controleze magazii de CD si toate dracoveniile, are IP Bus. In plus, acel adaptor pentru USB nu cred ca exista inca, o fi in planurile de viitor dar pe site-ul Pioneer nu am gasit acel adaptor de care se vorbeste in manualul aparatelor 2007. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|