|
Autor |
Mesaj |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Noi 14, 2007 10:47 am Titlul subiectului: |
|
|
mergi pe logitech ca e tot activ.
si cu ceva reglaje chiar il faci sa sune bine. |
|
Sus |
|
 |
katalin
Data înscrierii: 24/Dec/2006 Mesaje: 6 Locație: pitesti
|
Trimis: Joi Noi 15, 2007 11:06 am Titlul subiectului: |
|
|
Sistemul logitech se gaseste la oferta la 1000ron si are si amplificare, pe cand sistemul jbl are doar wooferul activ pt sateliti iti trebuie un reciver care va ridica pretul sistemului undeva la 2400 rom.
Dar sistemul logitech are garve probleme acustice. Basul e departe de a fi cel corect, este bubuit si exagerat, iar inaltele si mediile au si ele destule probleme si nu se aud prea clar. Insa la 1000 ron nu ai ce boxe 5.1 + reciver sa cumperi.
Recomandarea mea este sa mai strangi niste bani si sa iti iei un reciver de calitae si un 5.0 sau 5.1 format din boxe veritabile nu din sateliti mici de plastic. O variant ar fi seria monitor de la magnat care are un raport pret calitate forte bun.
Sau daca nu tii neaparat sa mergi pe home cinema dintr-un sitem stereo ai obtine mai multa calitae la aceeasi bani. |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Joi Noi 15, 2007 7:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer... bassul exagerat de la logitech nu mi se pare o problema
ma intrebam daca si JBL-ul ar avea acelasi bass...si nu cred ca pentru sateliti imi trebuie un receiver...adica...cum ar fi normal, iesirile pentru sateliti sunt in spatele subwooferului sau satelitului central....amplificate sau nu. _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

|
Trimis: Joi Noi 15, 2007 7:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
cat despre oferta de 1000 de ron pentru Logitech.... uite aici: http://www.be-loud.ro/produse/Sisteme_5.1/JBL/SCS_260.5/ acelasi sistem JBL, doar ca 5.1, nu 6.1. si e cam in aceeasi bani. _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 3:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
amandoua sisteme jbl au nevoie de reciver pt sateliti.
logitechu nui rau ascultal nu te lua dupa parerile altora. |
|
Sus |
|
 |
^^IoNuTz1^^ Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007 Mesaje: 292 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci jbl ii chiar slabut fata de logitech eu as merge pe Logitech ii mai tare am auzit unu intrun magazin miam bagat eu degetele pe la volum si chiar avea un sunet foarte inpresionant si pt camera ii super bun tii si chef cu el  _________________ Alpine CDE-102Ri,Lighting Audio2000W rms 2 SPL DYNAMICS XTR-300D4,Hollywood spv 100, toate in camera |
|
Sus |
|
 |
katalin
Data înscrierii: 24/Dec/2006 Mesaje: 6 Locație: pitesti
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Depinde forte mult la ce te astepti de la un sitem audio. Daca asculti mp3 muzica comerciala si mai vrei sa mai dai si un chief din cand in cand sitemul logitech nu are concurenta deci poti sa il iei cu incredere. |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci sa inteleg ca nu pot lega sistemul JBL 5.1 direct la placa de sunet de la calculator??? si ca se aude mai incet decat Logitech-ul? L-am auzit... se aude tare... as vrea sa aud si JBL-ul... nu pot sa cred ca se aude prost...sau incet... _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
|