| |
| Autor |
Mesaj |
KeR Pasionat
Data înscrierii: 04/Ian/2007 Mesaje: 69
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 8:26 pm Titlul subiectului: Merita un Amplificator SH ? Sunt riscuri mari ? |
|
|
Am posibilitatea sa-mi cumpar niste amplifuri SH cu garantie de bun simt de o luna doua. Intrebarea mea este: Se pot arde ? Exista riscuri mari ?
Merita asa ceva ? _________________ Whyismyspacebarnotworking?! |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai ai posibilitati diferite...
poti sa nimeresti ceva bun, fara defectiuni, poti sa nimeresti ceva praf, sau poti sa nimeresti ceva cu 'avarii usoare'...
"Se pot arde ?"
da, se pot arde, dar de obicei se ard daca nu sunt folosite corespunzator, daca au fost folosite corespunzator pot avea viata luunga... |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
risca ... poti pierde totul ...
acum vb la modul serios ... cunosc cazuri in care sau cumparat SH .. statie si sub .. si merg si pana in ziua de azi ( si au app 1 an ) ... depinde de noroc !
succes ! |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 10:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
am vazut un amplif gemsound carela folosit cineva la 3 ohmi o saptamana si dupa o lunasa dus
amplifu era de cativa ani |
|
| Sus |
|
 |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 1:36 am Titlul subiectului: sal |
|
|
| parerea mea e ca merita sa te bagi doar daca ai cunostintele necesare sa apreciezi produsele respective.......eu am luat SH o statie pe 4 canale se numeste "Mc FUN" e super puternica suna bine(la pretentiile mele.....si nu-s chiar mici) asta o fost 170 ron si un subwoofer infinity de 12...tot la 170 de roni la care iam facut eu incinta.......si am un sistem audio care e invidiat in oras la mine.....toate astea cu bani mai putini decat o statie noua............asa ca daca stii ce iei nu vad ce problema ar fi |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 1:58 am Titlul subiectului: |
|
|
daca cunosti maricile, de ex cum sunt cele de pe site, de ce nu...eu am un gta de vanzare si ce poate sa aibe??
l-am montat a doua zi dupa ce mi-a venit..si acum tot la locul lui este |
|
| Sus |
|
 |
|