|
|
|
Autor |
Mesaj |
bogdanc255
Data înscrierii: 07/Oct/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Sâm Oct 07, 2006 9:25 am Titlul subiectului: MEX-BT5000 vs DEH-P55BT |
|
|
Doresc sa-mi schimb vechiul casetofon .. VW Gama cu un sistem audio mai puternic, dar si sa-mi ofere avantajele bluetooth, pentru ca merg destul de mult cu masina.
Intreb pe cei care au cumparat sony/ pioneer, care ofera fidelitate mai buna la telefonie prin bluetooth? |
|
Sus |
|
 |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Sâm Oct 07, 2006 3:28 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
PIONEER.....fara discutii.....nustiu la ce te referi prin fideliatate la telefonie.....dar sunetul de la PIONEER e ,ult superior fata de SONY.....mult mult |
|
Sus |
|
 |
bogdanc255
Data înscrierii: 07/Oct/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Sâm Oct 07, 2006 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma refer daca este practic. Se conecteaza rapid la telefon? Sunt sigur ca pt mine din masina se aude bine, dar cel cu care vb ma aude la fel de bine? eu cel putin am intalnit sa se auda cu ecou.. groaznic ecoul.. nu mi-ar place deloc. |
|
Sus |
|
 |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Dum Oct 08, 2006 11:30 am Titlul subiectului: tot eu |
|
|
SONY lam vazut prezentat la pro-motor parca si totmai sublinia faptul ca are un bluetooth care merge super ..........la tv cand vorbea se auzea perfect fara ecouri... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|