Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

MEX-BT5000 vs DEH-P55BT

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
bogdanc255

Data înscrierii: 07/Oct/2006

MesajTrimis: Sâm Oct 07, 2006 9:25 am    Titlul subiectului: MEX-BT5000 vs DEH-P55BT Răspunde cu citat (quote)

Doresc sa-mi schimb vechiul casetofon .. VW Gama cu un sistem audio mai puternic, dar si sa-mi ofere avantajele bluetooth, pentru ca merg destul de mult cu masina.
Intreb pe cei care au cumparat sony/ pioneer, care ofera fidelitate mai buna la telefonie prin bluetooth?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Fery_
Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Sâm Oct 07, 2006 3:28 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

PIONEER.....fara discutii.....nustiu la ce te referi prin fideliatate la telefonie.....dar sunetul de la PIONEER e ,ult superior fata de SONY.....mult mult
Sus
bogdanc255

Data înscrierii: 07/Oct/2006

MesajTrimis: Sâm Oct 07, 2006 6:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma refer daca este practic. Se conecteaza rapid la telefon? Sunt sigur ca pt mine din masina se aude bine, dar cel cu care vb ma aude la fel de bine? eu cel putin am intalnit sa se auda cu ecou.. groaznic ecoul.. nu mi-ar place deloc.
Sus
Fery_
Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Dum Oct 08, 2006 11:30 am    Titlul subiectului: tot eu Răspunde cu citat (quote)

SONY lam vazut prezentat la pro-motor parca si totmai sublinia faptul ca are un bluetooth care merge super ..........la tv cand vorbea se auzea perfect fara ecouri...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum