|
Autor |
Mesaj |
bogo4all Pasionat
Data înscrierii: 04/Mar/2007 Mesaje: 81
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 8:20 pm Titlul subiectului: Mi s-a restartat HU! |
|
|
Va salut! Stie cineva cum pot sa aflu codul hu-ului? Masina este un Renault Scenic II si este adusa de afara si nu am codul casetofonului, casetofonul este aproape identic cu cel de logan, deci poate s-a mai confruntat careva, 10x _________________
 |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 9:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Codurile de securitate de la masinile dacia sunt pastrate de ei intr-o baza de date. Cand zic cod de securitate ma refer si la cel de la radio si la codul cheii cu telecomanda si la seria caroseriei etc.
Incearca pe la un service/reprezentanta Renault, ca sistemul s-ar putea sa fie asemanator.
Codul de pe acele HU este foarte greu de spart, nu imposibil, dar atat de costisitor incat nu se merita. Asa ca incerca la service.... |
|
Sus |
|
 |
bogo4all Pasionat
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 9:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu se merita in sensul...? O sa merg maine sa vad ce zic cei de la Dacia/Renault. Sper sa rezolv ceva, credeam ca a mai intampinat cineva problema si sunt chiar curios cum se rezolva o astfel de problema. 10x _________________
 |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aceeasi problema o intampina toti cu siguranta cei care au HU dintr-astea cand deconecteaza bateria masinii sau aparatul de la curent. Numai ca aceia stiu codul....
Nu se merita in sensul de costuri si efort ... mai bine altul, cu sensul asta.
Succese |
|
Sus |
|
 |
Taazz20 Pasionat

Data înscrierii: 03/Apr/2007 Mesaje: 102
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 11:51 pm Titlul subiectului: Re: Mi s-a restartat HU! |
|
|
in general la renault codu este scris in cartea mashinii sau in cartzile alea de tzi le da la amshina |
|
Sus |
|
 |
bogo4all Pasionat
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 11:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poi in general daca masina e cumparata de noua sau e luata din tara, maine o sa rasfoiesc pagina cu pagina sa vad daca dau peste el, prin cartile ce le are masina. Oricum ramane valabila intrebarea! _________________
 |
|
Sus |
|
 |
bogo4all Pasionat
|
Trimis: Mie Sep 12, 2007 8:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
A dat si norocul peste mine, Am gasit codul, era scris pe o pagina din cartea casetofonul, mi s-a luat o piatra de pe inima , acuma maine sper sa finalizez montajul wooferului si a statiei, numai bine la toti!! _________________
 |
|
Sus |
|
 |
|