Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Mi se pare mie sau gresesc?

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
boy006

Data înscrierii: 05/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Noi 05, 2006 5:39 pm    Titlul subiectului: Mi se pare mie sau gresesc? Răspunde cu citat (quote)

SaluT!Nu stiu ce se intampla dar dupa ce imi introduc userul si parola,(ma uit pe site etc)apoi dupa ce ies...si ma uit peste cateva minute raman logat.Asa sa intamplat si la unele persoane tot de pe acest site.Ce se intampla?? Question Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Noi 05, 2006 5:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai o optiune de fiecare data cand te logezi care sa te connecteze automat la fiecare accesare a forumului Smile e foarte practica Smile
boy006

MesajTrimis: Dum Noi 05, 2006 5:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi se pare ciudat dar mai bine era de fiecare data cand intrai din nou pe site sa te logezi...mersi pentru raspuns!
Sus
boy006

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O&g de la ce vine numele acesta??De unde sti atatea chestii despre sistemele audio??
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 7:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing de parca nu ai stii Laughing Laughing Laughing
vine de la numele meu si a lu' fata mea Cool

stiu atatea de la "stiintararie"

"ursule" lasa vrajeala ca ii zic lu mihai sa te baneze daca tot faci figuri Twisted Evil
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 7:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cei care stiu cate "ceva", stiu din experiente proprii si din urma dorintei de a afla mai multe. De obicei se poate sa nu intelegi nimic daca nu stii "bazele", asa ca acele persoane care stiu despre audio au o idee electronica si electrica.

Cel mai bun profesor ramane internetul, atat timp cat stii ce informatie e buna si de incredere.

o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 7:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cel mai bun profesor este practica si orele de specialitate de la liceu+cateva cartulii(mai vechi) cu notiuni de electro-acustica si electrotehnica aplicata Wink
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 7:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca daca stai pe un forum de electronica si citesti cam tot ce scrie pe acolo... ai sanse sa inveti rpd bazele ... cel mult asa am invatat eu Smile
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 7:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci eu sunt as in materie...doar am terminat filologia in liceu si stiintele politice la facultate. Very Happy . practica te invata. si greselile....mai ales greselile....
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 7:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

greselile te invata sa fi mai prudent si mai atent...mai ales cand te curentezi tare de tot sau cand esti la un pas sa dai foc unei masini Laughing
Sus
boy006

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 8:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"fata ta" Laughing Laughing Laughing Laughing

O&G nu-mi spune ca citesti :carti mai vechi" ca....nu stiu sigur dar parca te-as confunda acuma.... Razz
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma lasi ma ?
de unde sti tu ce fac io ?
hai gata ca o dai in prosteala !

NU mai raspund la nici un post din subiectul asta ca devine o prosteala generala.

Mihai inchide-l te rog ca oricum suntem offtopic si pe deasupra e si un topic stupid.
Sus
boy006

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuze pe bune...era totusi o gluma... Wink Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum