Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Midrange EDGE ?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
noobsound
Pasionat

Data înscrierii: 24/Dec/2008

MesajTrimis: Lun Noi 05, 2018 8:32 pm    Titlul subiectului: Midrange EDGE ? Răspunde cu citat (quote)

Salutare. Intrucat portierele masinii mele sunt extrem de , dubioase si difuzoarele actuale sunt montate pe panoul usii intr-o mini incinta de plastic inchisa fara deschidere spre volumul usii.. usa care nu are panou interior de tabla.. ar fii pacat sa montez un sistem de componente capabil de bass intr-o incinta de plastic inchisa de ~3Litrii. E un VW Caravelle T4
La sugestia colegului Vanilla urmeaza sa comand un Kenwood KMM BT304

Imi sta capul la 2 Midrange de 6.5" in usi .. Accesibile( care sa mi le permit) ar fii EDGE dar sunt multe modele si nu am gasit parametrii TS la niciunul.. Nici vreun grafic nimic? Care sa le aleg?

Le-as taia activ si Midurile si Inaltele din Player ( din ce am vazut se poate din DSP'ul si APP'ul aferent) Iar pe partea de Sub am loc pentru un 10" sealed in mijloc sub Bord in centru.

Am un Rockford Fosgate DSM4040 capabil de 2x80W rms/4ohm bridge daca nu imi ajunge amplificarea din Player.

Calibrarea EQ si taierile le pot face , am acces la soft si Microfon de masura.

PS: nu sunt bass addict , ma orientez spre bass "corect" si mid cu prezentza

Sunt deschis la orice sugestie..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Noi 06, 2018 7:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti pune medie de 8"? Trebuie sa iei in calcul ca pt. o medie dedicata ai nevoie de super tweeter.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum