|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 4:50 am Titlul subiectului: MIHAI??? merge mufa asta pe chronos de pe A6? |
|
|
salut! am vazut ca in sfarsit a ajuns si mult dorita mufa http://www.be-loud.ro/produse/DVD_-_TV_Auto/Blaupunkt/iPod_Interface/
HU e tot blaupunkt la origine, si are si mufa aceasta in spate, problema este ca nu stiu dc controleaza CD-changer si dc da cum? putem sa-i facem o proba inainte sa o achit, sa nu o iau deheaba?
la intalnirea be-loud, ipod-ul s-ar fi auzit mult mai bine daca rca-urile care intrau in amplif nu ar fi fost puse in Y cu HU, astazi am observat ca e diferenta foarte mare de calitate dc le individual,..asa ca aceasta mufa ar fi singura lui scapare de a ramane in bord, altfel cumpar un alpine deoarece am gasit si completare de bord |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 10:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Raspunsul e simplu: nu merge.
Chiar daca e "Blaupunkt la origine". Cum sa mearga, adica sa iti poti rezolva problema asa de ieftin si Audi sa nu pape nimic? Pentru toate sistemele audio de fabrica, nu merg decat accesorii "de fabrica" mult mai scumpe decat cele aftermarket desi identice ca functii.
PS
In legatura cu Alpine-ul.... am sanse sa te conving sa mergi pe Clarion?
Adaptorul de bord e acelasi. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu cred ca ai cum sa ma convingi ca nu imi place deloc designul la clarion,...abea accept alpine care e pe rosu, plus ca alpine vine cu conexiune iPod in standard, si cred ca se va auzi foarte bine.. dar ma interesa adaptorul de mai sus, deoarece ramaneam pe aceeasi linie a bordului. ce sa zic, eu inca nu ma grabesc ca vreau sa fie ceva cat mai frumos, si as dori sa incerc sa vad exact dc merge.. sau nu |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|