|
|
|
Autor |
Mesaj |
rares
Data înscrierii: 20/Sep/2006 Mesaje: 13
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 10:41 pm Titlul subiectului: mio C710 |
|
|
salut!
mi-am luat acum 2 zile un Mio C710 si as avea cateva intrebari:
1. in pachetul lui am primit aparatul, softul pe DVD si Cd si printre altele era si un card SD cu I-go Europa 2006. avand in vedere ca pe DVD exista hartile si sotul MioMap, totusi ce cauta cardul in pachet? adica se poate folosi ca alternativa? bag cardul si navighez cu softul de pe el?
l-am testat azi ptuin sa vad cum se descurca si pot spune ca deocamdata sunt foarte multumit de el. in sensul ca isi recalculeaza foarte repede traseul in cazul unor deviatii (si m-am tot invartit cu el sa vad cum reactioneaza) si in plus m-a dus exact pana in fata portii, desi recunosc ca la o alta incercare m-a lasat la vreo 2 numare mai departe de adresa pe care i-am dat-o, dar oricum mi se pare chiar OK.
2.pe DVD-ul cu care a venit exista hartile si cand am intrat sa vad ce e pe el, printre altele m-a intrebat daca vreau sa descarc harta pe aparat. asta einseamna practic ca daca la un moment dat se intampla ceva cu softul de pe aparat, pot sa reinstalez hartile?
multumesc mult!
si inca o data trebuie sa spun ca sunt foarte multumit asa ca cei care vor...go4it!
Rares |
|
Sus |
|
 |
mammut
Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 20 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 19, 2006 9:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut, vreau sa-mi iau si eu asa ca as avea ceva intrebari:
- se blocheaza vreo aplicatie?
- un apel GSM il face repede, sau pare sa gandeasca mult?
- bateria cum te tine?
- partea de telefon este usor de navigat pentru efectuat apeluri?
- cand este activat GPS-ul, GSM este oprit sau remarci alte probleme?
- in timpul zilei vizibilitatea ecranului este ok? in masina ma intereseaza.
Merci |
|
Sus |
|
 |
rares
Data înscrierii: 20/Sep/2006 Mesaje: 13
|
Trimis: Mar Dec 19, 2006 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
al meu nu e telefon, e doar sistem de navigare.
asa ca imi pare rau dar nu iti pot raspunde la intrebarile referitoare la partea de GSM. aparatul in sine e foarte bun. depinde ce vrei: vrei doar sistem de navigare, vrei si PDA sau vrei pe langa astea si telefon. cred ca ma intrebai de A701.
o zi buna! |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Dec 19, 2006 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
topic-ul este dspre Mio C710... care este un sistem de navigatie dedicat.
Tu cred ca te gandeai la A701 si ai facut confuzia C710-A701....
Iti voi raspunde despre A701 (al carui fericit posesor sunt de cateva luni) pentru ca C710 nu are nici telefon GSM si nici mai multe aplicatii care sa se poata bloca. Are numai iGo.
- se blocheaza vreo aplicatie?
se intampla, dar e din vina aplicatiei... mai ales cele vechi mai fac probleme, cele scrise pentru Windows PocketPC 2002 sau 2003. Nu am intalnit nici o aplicatie compatibila oficial cu Windows Mobile 5 care sa faca probleme. Pana la urma asta e, e alegerea mea sa folosesc acele aplicatii vechi si suport consecintele. In general insa nu sunt probleme.
- un apel GSM il face repede, sau pare sa gandeasca mult?
suficient de repede dar mai incet decat un telefon obisnuit. exista o intarziere sesizabila (sub o secunda) intre momentul apasarii butonului "call" sau "answer" cand suna cineva si momentul in care incepi sa auzi ceva in difuzor. Eu m-am obisnuit, nu ma deranjeaza. Din momentul in care s-a initial apelul, comunicatia GSM si efectuarea apelului se desfasoara la fel de repede ca orice alt telefon. intarzierea de sub o secunda apare intre apasarea butonului "answer" si inceperea efectiva a conversatiei. e din soft cred, poate se rezolva pe viitor.
- bateria cum te tine?
chiar nu stiu exact pentru ca desi il am din august, de fiecare data cand merg cu masina il pun in suportul auto si il si incarc cu incarcatorul auto... si merg zilnic. In scurtele intervale de timp cand nu l-am incarcat asa am observat ca tine in jur de 3 zile. Depinde de cat de mult te joci cu el... Fapt citit pe alte forumuri si verificat de mine: cu cat il ai de mai mult timp, cu atat tine bateria mai mult.... in primele 2 saptamani nu i-am dat drumu din mana In aproape 4 luni l-am incarcat numai de 2-3 ori acasa... In rest in masina (90%) sau cand e conectat la laptop (5%) ca sa ma dau pe net (doar gprs din pacate, dar gprs care merge f bine, 4-5kb/sec).
- partea de telefon este usor de navigat pentru efectuat apeluri?
Da
- cand este activat GPS-ul, GSM este oprit sau remarci alte probleme?
GSM-ul nu este in nici un fel influentat de GPS sau de aplicatia de navigatie. Daca primesti un apel, iGo trece in background si iti apare pe ecran apelul...cine te suna etc... Dupa inchierea conversatiei revine iGo. Ocazional mai sunt mici scapari, s-a intamplat sa sune dar sa nu-mi afiseze cine... daca apas answer pot vorbi, totul e ok . Asta vine de la IGo cred care e facut pentru PDA-uri, nu pentru PDA-uri cu telefon... o viitoare versiune sigur va avea un mai bun suport pentru device-urile care au si telefon.
- in timpul zilei vizibilitatea ecranului este ok? in masina ma intereseaza.
Da. |
|
Sus |
|
 |
mammut
Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 20 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 9:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Merci de raspunsuri si scuze de confuzia C710 - A701. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|