Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

miroase wooferul

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
koozika

Data înscrierii: 20/Apr/2009

MesajTrimis: Dum Sep 13, 2009 3:37 pm    Titlul subiectului: miroase wooferul Răspunde cu citat (quote)

salut.am un GZTB 25MK2 amplificat dintr-un MNC de 200wrms,faza este ca daca dau tare mai ales la melodiile hiphop...cu basul asa mai jos incepe sa miroase cam urat..nu a fum ci parca ceva lac...sau vopsea nu stiu cum sa zic...subul are 3luni...care ar putea fi cauza?ce pot face?ii normal asta?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Sep 13, 2009 4:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

probabil cum e inca nou, sau are putine ore de functionare mai miroase a lac si adezivi.

in scurt timp ar trebuii sa dispara acel miros.

Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 1:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la gz e ceva normal , chiar si dupa rodaj... inca mai miros .. pana se ard Laughing
Sus
koozika

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 8:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pana se ard Question intradevar are putine ore de functionare...
si ii fac ceva rau daca ascult tare si cand miroase?ii foarte usor sa-l ard?adica am un amplif de 200 subul 300...ma gandesc ca nu ar trebiu sa se arda chiar asa usor...Sad
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 9:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu conteaza asa mult ce putere ai , mai mult conteaza setarile .
mai usor il arzi cu 100w distorsionati decat cu 400w curati .
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 9:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"Pana se ard" e aruncat asa.. in gluma.
o&g ti-a raspuns foarte la obiect.
Precizarea ce trebuie facuta: poti arde un subwoofer de 300w cu un amplif de 200. Usor chiar. Smile Distorsiuni.
In principiu daca nu ai reglajele facute corect (adica mai tare decat trebuie) poti avea probleme.
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 9:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clipping-ul reprezinta putere in plus. Daca difuzorul duce puterea in plus, nu are probleme.
Sus
koozika

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 9:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi mult de raspunsuri...probabil o sa merg maine pana la magazin de unde le-am luat sa-mi faca reglajele...cand l-am pus tot acolo mi-au facut reglaje...dar dupa un timp eu am mai reglat pe ele Smile probabil i-am dat prea mult sau cine stie ce Razz
ar putea sa miroasa din cauza lipsei de curent?...ca ii in matiz..cu alternatorul de 65aH si bateria de 35...cu amperajul nu stiu cum stau dar cand dau tare am 13.85volti...?? Question
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu e din cauza lipsei de curent.

daca ai tensiune de 13.8V e f bine

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum