Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

mis musica

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
maxtze

Data înscrierii: 03/Noi/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Mai 12, 2008 8:30 pm    Titlul subiectului: mis musica Răspunde cu citat (quote)

Salutari la toata lumea !!!!
Am reusit sa pun si eu ceva muzike pe masina mea Shocked

head unit : Pioneer DEH-P8400MP

boxe fata : Magnat Ultra S 213

boxe spate : Magnat Power Plus 213

subwoofer : Magnat POWER BULL 3000 ( 4 ohmi / 600W )

statie : RENEGADE REN-550 S ( 1 x 550W / 2 x 275W )

Kit amplificator 20mm Dietz / siguranta fizibila 60 A

Urmeaza sa insonorizez usile din fata , sa schimb statia cu ceva de la magnat ( astept propuneri ) si apropo de propuneri , crede-ti ca ar trebui un condensator

PS : POZE ....( Arrow click clio ) http://picasaweb.google.com/maxtze2005/Clio02 Very Happy

Ultima modificare efectuată de către maxtze la Mar Mai 13, 2008 12:23 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Lun Mai 12, 2008 9:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frumos lucrat...dar puteai sa pui pozele aici pe site Very Happy
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Joi Mai 15, 2008 11:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum se aud power plus ? o parere ceva >?
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Mai 15, 2008 1:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bine ai venit pe forum!

Frumos lucrat portbagajul la capitolul insonorizare.

Acuma intrebari/sugestii:
1. Cu ce te ajuta tweeterele pe spate?
2. Ce este acel material din portbagaj de sub difuzoare? Din cate vad eu mare lucru nu prea face pe acolo ...
3. Incearca sa rotesti difuzoarele sa fie scrisul drept.
4. Orienteaza/pozitioneaza mai estetic tweeterele pe bord ...
5. In loc de acel "carton" pe care l-ai pus in spate intre difuzor si tabla, pune inele de MDF. Acel carton nu te ajuta mai deloc ...

In rest ... Multa bafta in continuare!
Sus
maxtze

Data înscrierii: 03/Noi/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Mai 16, 2008 9:14 am    Titlul subiectului: answers... Răspunde cu citat (quote)

1 - moga_mihai - power plus 213 se aud destul de bine pentru dimensiunea lor eu sunt multumit de ele ... ( bine inteles ca se poate si mai bine dar creste si pretul Very Happy ) , eu recomand ultra s 213 se aud putin mai bine decit power plus la mine in masinuta , dar asta e in functie de " urechea muzicala " a fiecaruia
)
2 - Sharkky - in primul rind precizez ca este totul " under construction "
- tweterele de pe spate le-am pus sa vad cum suna avind in vedere ca power plus 213 sunt sistem , oricum sound-ul e ok pt. ca pot sa fac multe setari din HU si pe spate vreau in curind sa pun ceva dif coaxial ( ceva propunere ? din gama magnat ?)
- nu imi dau seama despre ce material din portbagaj este vorba , dc poti mai da-mi ceva detalii .....
- despre rotitul dif , cred ca te referi la cele de pe fata ? dc da , nu am vrut sa mai dau gauri noi si am folosi cele din fabrica
- despre tweterele de pe fata sunt puse acolo doar pt. moment urmind sa le introduc sub bord in locul special amenajat de cei de la renault ( pt. asta tre sa dau jos toata partea superioara a bordului si inca ma documentez pt asta ..am pus o poza cu locul respectiv... )
- la dif de pe spate nu este pus un carton este un material despre care nu stiu cum se cheama, l-am pus deoarece am zis ca dif stau mai bine pe el decit direct pe tabla ( materialul este 1 buc burete dens acoperit cu o folie de aluminiu )

Cam asta este mai am ceva de lucru...... dar nu prea am timp doar cite putin in week-end . 10x pt. reply

DSCN0287.JPG
 Description:
 Filesize:  208.04 KB
 Viewed:  559 Time(s)

DSCN0287.JPG

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Aug 25, 2008 10:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nici o alta poza cu componente instalate ? Sad
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum