Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Mod de utilizare amplificator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Blue974
Priceput

Data înscrierii: 31/Dec/2009
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Sâm Aug 28, 2010 8:48 pm    Titlul subiectului: Mod de utilizare amplificator Răspunde cu citat (quote)

Salut....

Am o dilema..si anume vreau sa stiu daca HU il folosesc pe 3 cai (fiind Alpine 9887) deci filtrat activ, atunci amplificatoarele le las pe full sau trebuie sa folosesc HP si respectiv LP?.... (am legat pe direct tweeterele si midbasii si am renuntat la filtrarea pasiva)

Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Aug 28, 2010 9:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei sa treci pe filtrarea activa din player (3 way), parerea mea ar fi sa lasi amplifurile pe full (midbass + tw) ... Eu unul asa merg de ceva timp si diferenta e sesizabila ...
Vezi cum le tai ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Blue974
Priceput

MesajTrimis: Dum Aug 29, 2010 8:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si amplifu ptr sub?.... il reglez cum vreau eu?...sau il las tot pe full?
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Aug 29, 2010 11:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La ala, eu as pune un subsonic pe la 20-25 Hz maxim si taiat pe la 60-70 Hz, restul, fiind facut de player ... Ideea ar fi sa-l reglezi dupa bunul plac ..
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Aug 29, 2010 2:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai bine ar fi doar subsonic din ampliful de subwoofer. Lowpass-ul il setezi oricum din player.
Sus
Blue974
Priceput

MesajTrimis: Dum Aug 29, 2010 5:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gata...instalat in noua masina (octavia)....e diferenta foarte mare intre filtrare pasiva si filtrare activa.... suna mult mai clar si mai cald...
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Aug 30, 2010 12:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in general pe timp de vara se foloseste filtrarea pasiva si iarna cea activa pentru un sunet mai cald Cool Laughing
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum