Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Modalitate de plata

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
Hyundai 78
Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 7:13 pm    Titlul subiectului: Modalitate de plata Răspunde cu citat (quote)

La voi se poate plati si cu card bancar? Ar fi ideal sa se poata, banuiesc ca foarte multi ar fi interesati de varianta asta. Eu personal am banii pe card si daca scot numerar am niste comisione de ma usuca dar daca fac plata catre comercianti prin card comisionul este " 0 ". Astept un raspuns si va multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Dec 11, 2006 2:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Sunt 2 motive pentru care noi nu acceptam in acest moment plata online cu card bancar:

1 - frica romanilor de a plati online - zilnic avem cativa clienti care vor sa se asigure ca vor plati ramburs cash si nu online pentru a comanda de la noi; daca apare vreo mentiune de plata cu card pe site speriem lumea.

2 - serviciile de plata online existente acum la noi (gecad epayment, dotcommerce) nu ne pot oferi niste conditii avantajoase: comisioane de 4-5% si virarea banilor incasati dupa o saptamana sau peste...
5% la preturi inseamna mult si noi practicam adaosuri comerciale mici. nu ne putem permite sa suportam un comision de 4-5%. In plus, daca ei ne trimit banii la o saptamana sau doua, intram in blocaj financiar.

Pana la cresterea pietei de comert electronic si aparitia mai multor jucatori pe piata procesarii platilor online cu cardul si implicit scaderea comisioanelor, noi nu vom implementa aceasta metoda de plata.

Comisionul pe care il platesti tu pentru a retrage cash la ATM este ceva gen 0.2 - 0.5%. Adica de 10-20 ori mai putin decat ne-ar taxa pe noi procesorul de plati online.

Inca o mentiune: DA, stiu ca exista alte magazine online care accepta plata online... DAR:
1 - pentru cele care vand servicii problema nu e la fel de grava
2 - cele de comert au in acest moment doar aproximativ 5% din plati prin card si isi asuma eventualele pierderi pentru aceste 5% din vanzari pentru plusul de imagine obtinut in fata clientilor.
Sus
Hyundai 78
Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Dec 11, 2006 11:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok am inteles. Va multumesc frumos pentru raspuns.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum