|
|
|
Autor |
Mesaj |
Error
Data înscrierii: 05/Apr/2014 Mesaje: 29 Locație: Arad
|
Trimis: Lun Iun 16, 2014 10:57 pm Titlul subiectului: Modificare amplificator |
|
|
Detin un Crunch x5005 cu urmatoarele specificatii:
Amplificator class AD
5 canale 4+1
75Wx4 RMS + 200Wx1 la 4 Ohms
135Wx4 RMS + 320Wx1 la 2 Ohms
185Wx4 RMS + 1x 420W la 1 Ohms
98 dB
50 Hz - 45KHz
Si ma intreb daca exista vreo posibilitate de marire a puterii, ma intereseaza un singur canal. Problema este ca imi intra in cliping prea repede dupa parerea mea pe canalul special pt subwoofer.
1.Este posibil sa fie din alimentare, adica firele de la borne prea subtiri?(firul de alimentare pe care-l folosesc este putin mai subtire fata de cel care iese din amplif)
2.Poate sa aibe vreun defect sau atat poate ea?(subwooferul are 250w RMS, 4 Ohms)
3.Oricat de tampit ar suna intrebarea as vrea sa stiu daca as putea uni cele 5 canale intr-un singur canal mai puternic?
4. Ce modificari ar trebui aduse pentru marirea puterii?
Multumesc! |
|
Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Mar Iun 17, 2014 6:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu se poate ce vrei tu sa faci !
este foarte probabil sa fie din cauza firelor subtiri si din cauza subwooferului pt ca este pe 4 ohmi si amplificatorul tau pe canalul de subwoofer are doar 200W |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|