|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Deceneu
Data înscrierii: 13/Apr/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Sâm Apr 14, 2007 12:27 am Titlul subiectului: Modificare sistem audio Astra G |
|
|
Salutare tuturor. Am deschis acest topic pt ca as vrea sa schimb cate ceva la configuratia sistemul audio actual al masinii.
In primul rand sa incep cu prezentarea a ceea ce am acuma (nu o sa va pot spune modelul exact la fiecare, o sa ma uit
-masina : Opel Astra G 5 usi 2005.
-player : Alpine CDE-xxxx (uite ca acum nu mai stiu exact modelul)
-fata : Infinity REF 6510cs (16 cm 90W RMS componente).
-haion : Infinity REF 9613I (6x9 110W RMS).
-amplificator : Infinity REF 7521A (1x283 W @4 ohmi in punte).
-subw : Infinity REF 1250W montat in "tub".
-condesator : Dietz crom 1F.
Acum ce vreau eu sa fac :
-vreau sa pun boxele din masina pe statia pe care o am deja.
-vreau sa dau subw si sa pun in loc o incinta cu 2 dif de 300-350W fiecare si sa mai cumpar un amplificator pt noile dif.
Ca idee pt subw ma gandeam la asa ceva :
http://www.infinitysystems.com/car/products/product_detail.aspx?prod=REF1220DE&cat=LEN&ser=REF&Language=&Country=RO&Region=EUROPE
doar ca am gasit cu dif de 350W in loc de 300 cat sunt pe site.
Eram "fan" Infinity, insa am vazut ca in ultimul timp au cam scazut in oferte si lumea se orienteaza catre alte firme. (sistemul actual l-am cumparat cam acum 1 an de zile).
Buget 1800 RON (amplificator + subw si incinta).
In concluzie :
1. Ce statie Infinity e potrivita pt cele 2 woofere de care v-am zis ?
2. Cat de "buna" e incinta cu cele 2 dif de 350 de mai sus ?
3. Cat de "bun" mai e Infinity ?
4. Ce alte variante mai am, alte firme spre care sa ma orientez ?
P.S. : Nu cred ca am mentionat, mai am de gand sa montez in spate niste Infinity pe componente.
De la sistemul audio astept sa se auda fara distorsiuni, ceva mai agresiv ( ca deh nu ascult muzica clasica), joasele sa fie cat mai "profunde" fara impresia de "zdranganit de tabla" si sa miste si ceva aer .
Toate sugestiile si comentariile sunt binevenite si apreciate . |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|