Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

modulator fm + dvd player fara amplificare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
zRc

Data înscrierii: 12/Feb/2007

MesajTrimis: Joi Mar 08, 2007 10:24 pm    Titlul subiectului: modulator fm + dvd player fara amplificare Răspunde cu citat (quote)

pot cu ajutorul unui modulator fm ( wireless sau care se monteaza direct in antena) sa imi trimit semnal de la un dvd player AudioMedia, fara amplificare, la sistemu actual al masinii ?Smile
masina este un renaul megane 2...
astept raspuns cat mai pe intelesul tuturor, si mai ales cat mai rapid.
ms anticipat Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
PaulM
Pasionat

Data înscrierii: 21/Sep/2006
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Vin Mar 09, 2007 12:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sal sunt cam somnoros dar din ce inteleg eu tu vrei sa folosesti un dvd player extern (dvd player AudioMedia ?) pe post de mp3 player si sa tranzmiti semnalul audio in casul de fabrica al masinii , in acest caz un modulator fm te va ajuta daca casul de fabrica nu are intrare jack frontala sau aux in tip rca in spatele lui
Sus
zRc

MesajTrimis: Vin Mar 09, 2007 12:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cd playerul e cel original,si prin urmare nu are intrare auxiliara Smile
acuma depinde si de calitatea sunetului Smile.
ma duc mai pe seara , sa fac niste teste, si daca ies satisfacatoare...il cumpar Very Happy..
ms Smile si somn usor :d
Sus
PaulM
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mar 09, 2007 12:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tnx , eu incerc sa ma trezesc acum nu sa ma arunc iar in pat Embarassed .
Incerca un modulator fm cu cablu nu din cele wireless ... sa ne spui si noua cum se aude daca e sa il cumperi .. ar mai fi o chestie la cele cu cablu de bagat in locul antenei .. nu vei mai putea asculta radio normal ? asta nu am idee Crying or Very sad , sa ne spui si noua dupa testele la ce fel de modulator te-ai hotarat , tnx Wink
Sus
zRc

MesajTrimis: Vin Mar 09, 2007 12:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oka, pai nu stiu, da cred ca daca pun modulator fm, din ala care intra in antena, cred ca nu mai pot asculta radio, si asta e najpa...incerc mai pe seara, si va comunic ce si cum...
sper sa mearga Very Happy
Sus
PaulM
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai rezolvat ceva cu modulatorul fm ?
Sus
zRc

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 6:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dap, a mers....dar cu modulator fm wireless ai si un pic de zgomot de fond Neutral, probabil e modulatoru meu mai slab Smile)
am uitat sa mai raspund Smile
Sus
PaulM
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 7:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai testat si pe cel cu fir ? sau al luat direct unul wireless ?
Sus
zRc

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 8:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am luat din prima unu wireless...era la cel mai apropiat magazin..si era sincer ieftin 69 roni Very Happy
pana la urma nu am mai cumparat dvd-ul, pt ca am aflat ca nu avea divx Neutral.
oricum pt amatori, merge bine cu modulator, daca aveti unu mai performant :d
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum