Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

monitor audio, infiniti, jbl,psb, sau tannoy
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
bonviva

Data înscrierii: 03/Feb/2008

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2008 8:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai dreptate vrx. nu pentru studio am nevoie, le-am ascultat si nu mi-au spus nimic.am ramas impresionat placut de MA. urmeaza sa ascult si tannoy gama sensy si niste PSB. am vorbit deja cu cei de la realacustic. timpul nu-mi permite decat peste o saptamana.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bonviva

MesajTrimis: Dum Mar 23, 2008 4:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In fine dupa multe cautari si auditii am hotarat: PSB
Am ascultat si suna cu adevarat exceptional ( dupa urechea mea)
Alegerea a fost in cele din urma intre Monitor Audio seria silver care nu sunt rele de loc si PSB. A cantarit mult in luarea deciziei si modelul S 50 pe care cei de la Real Acustic il aduc la cerere si care au articole foarte bune.
Asa ca pentru cei care vor sa cheltuiasca un buget de aproximativ 2000 E pentru un sistem bun, sugestia mea este PSB Image Performance System.
Pentru el am obtat si eu intr-o prima faza, dar datorita dimensiunilor boxei centru si a subwoofer-ului am lasat-o mai moale.Pentru cei care doresc, gasiti aici date, http://www.psbspeakers.com/Image-home-theater-systems.
In speranta ca topicul si-a atins tinta si ca am putut sa ridic ceata de la inceputul topicului voi mai bantui pe aici o vreme pentru a raspunde celor care vor sa intrebe ceva.
Sus
bonviva

MesajTrimis: Dum Mar 23, 2008 4:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AM ALES PSB - 2 X T 55
2 X S 50
1 X I 5
1 X C 40

IN DOUA SAPTAMANI SOSESC
Sus
bonviva

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2008 4:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AM RIDICAT ASTAZI BOXELE. PSB . ARATA SUPER BINE.
MAINE SAU SAPTAMANA VIITOARE LE VOI PUNE IN FUNCTIUNE.
ESTE CINEVA CURIOS CUM SE AUD ?
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2008 4:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te rugam chiar sa ne scrii cateva impresii Wink
bonviva

MesajTrimis: Dum Apr 06, 2008 12:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar nu am mai avut rabdare. Am instalat doar coloanele ( fata T 55) si am pus concertul cu Eagles 1994, care este considerat poate cel mai bun concert din istoria concertelor event din toate timpurile..... Absolut fantastic se poate auzii ,,pana,, pe chitara si degetele pe clapele de la pian. FANTASTIC. BOXELE MERITA TOTI BANII.ESTE INCREDIBIL CUM SE POT AUZII. Credeti-ma am ascultat chiar si Triangle de 25.000 E. Tot respectul domnilor de la PSB pentru idee si de la Rea Acustic pentru comercializare.

AM ZIS.
Sus
bonviva

MesajTrimis: Dum Apr 06, 2008 12:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scuze... REAL Acustic...
Sus
ice187

Data înscrierii: 12/Apr/2008

MesajTrimis: Sâm Apr 12, 2008 3:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

spune-mi si mie ce amplificator folosesti pentru aceste boxe
Sus
bonviva

MesajTrimis: Dum Apr 13, 2008 12:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kenwood 120w x 7
Am reusit si le-am instalat....calitatea sunetului este exceptionala
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum