| |
| Autor |
Mesaj |
olty
Data înscrierii: 13/Iul/2006 Mesaje: 11
|
Trimis: Lun Noi 05, 2007 5:57 pm Titlul subiectului: montaj alpine |
|
|
| Am un Renault Clio 3. am achizitionat o pereche de alpine ovale. intentionez sa le montez pe polita care nu este confectionata dintr-un material foarte rezistent. Cum fac sa nu am probleme gen vibratii sau efect de barca (sub greutatea lor sa se curbeze) ? |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Noi 05, 2007 6:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| poi zi mai precis modelul.. daca placa e din un material rezistent gen mdf .. tego .. pal... nu o sa ai problememe atat sa o prinzi bine! |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Lun Noi 05, 2007 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca e poti sa intaresti polita cu niste baghete mai groase de lemn _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
olty
Data înscrierii: 13/Iul/2006 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Noi 06, 2007 2:48 pm Titlul subiectului: gata |
|
|
| Aseara am terminat montajul. Nu cred ca o sa se lase. Este destul de rigida ... dupa 20 de minute de decupat la placa au inceput sa ma intepe mainile rau. Am observat ca e din fibra de sticla. Dif. sunt Alpine sps-69c3. Mai am sa le conectez .. dar mai stau un pik sa imi treaca mainile .... inca intzeapa. Apoi va spun daca o sa trepideze. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mie Noi 07, 2007 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Teoretic, cam toate masinile hatchback relativ noi au placile spate destul de rezistente. Probleme in timp nu cred ca vei avea, mai ales ca nu e vorba de niste difuzoare extrem de grele. |
|
| Sus |
|
 |
|