| |
| Autor |
Mesaj |
notretyby
Data înscrierii: 09/Ian/2013 Mesaje: 8
|
Trimis: Lun Ian 14, 2013 1:58 pm Titlul subiectului: montaj boxe ajutor |
|
|
| majoritatea cunoscatorilor imi zic ca boxele de pe fata trebuiesc amplificate de un amplif. de ce tre sa trag cabluri din portbagaj de la amplif pana la boxele din usi? nu le pot amplifica pe cele de pe spate? |
|
| Sus |
|
 |
alexandru.antrax Priceput
Data înscrierii: 22/Mar/2012 Mesaje: 213 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 14, 2013 2:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| se spune ca sa le amplifici pe cele din fata pt ca tu (soferul) sta in fata (deobicei) si un difuzor amplificat e in totdeauna un furnizor de sunet mult mai calitativ decat daca este pus doar pe player |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Lun Ian 14, 2013 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
tu de ce crezi ca toti sau majoritatea spun sa amplifici boxele din fata?
e ca si cum ai lua niste boxe pe pui intr-o camera undeva cat mai departe de tine si te astepti sa sune bine... ca unele care sunt langa tine.
daca ai niste difuzoare bune in usile fata un amplificator bun reglaj bun si ceva insonorizant, nu cred ca o sa mai fie nevoie de boxele din spate. parerea mea
bafta _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 266 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar Ian 15, 2013 12:14 am Titlul subiectului: |
|
|
| toboalpha a scris: | | e ca si cum ai lua niste boxe pe pui intr-o camera undeva cat mai departe de tine si te astepti sa sune bine... ca unele care sunt langa tine. |
bati campii....
pui pariu cu mine ca pun niste boxe la 2m in fata mea si se vor auzi mai bine ca unele la 0,5 in spatele meu?
chiar si unele situate la 2m in fata mea se vor auzimai bine ca unele la 0,5m ..tot in fata mea. ghici de ce?!
PS: nu mai fa analogii aiurea. eu imi dau seama ce ai vrut sa zici, altul poate nu...si mai rau il bagi in ceata. _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Mar Ian 15, 2013 1:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
NOTRETYBY IMI CER SCUZE DACA TE-AM BAGAT IN CEATA...  _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
|