|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
joenet
Data înscrierii: 02/Aug/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie Aug 02, 2006 5:54 pm Titlul subiectului: montaj condensator |
|
|
de ceva timp am achizitionat un condensator de 2F
problema este ca atunci cand este conectat, imi consuma incet incet bateria (aprox 2 zile).
este recomandabil sa nu il tin conectat nonstop ?
ce posibilitati am sa ii fac cuplare/decuplare automata avand in vedere consumul de incarcare (scantei mari)?
cum pot sa il verific daca are probleme?
mentionez ca nu am la el nici un fel de montaj extern. Doar condensatorul si bornele lui.
de asemenea am si doua amplificatoare, unul din ele jbl decade da-1002 este caldut si cand este oprit (l-am deconectat complet cand verificam daca condensatorul consuma).
Este normal?
si pentru reprezentantii be-loud va rog sa imi recomandati un subwoofer pentru da-1002 (300w rms 4ohm sau 2x150w rms 2 ohm).
E posibil sa iau un GTO 1502D de la JBL si sa folosesc fiecare bobina de 2ohm pe cate o iesire de la amplif ? |
|
| Sus |
|
 |
joenet
Data înscrierii: 02/Aug/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Aug 03, 2006 7:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
le multumesc celor care mi-au raspuns.
o sa imi cumpar in continuare echipamentele de la lamco trading. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 4:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Ne cerem scuze pentru intarziere, dar volumul forumului ne-a dat un pic peste cap. Promitem raspunsuri mult mai prompte. Daca totusi te ajuta cu ceva, este posibil ca al tau condensator sa nu aiba legat firul de remote si sa stea activ si atunci cand sistemul tau audio este inactiv (HU oprit).
Daca nu asta e cauza, atuci e posibil sa ai o pierdere pe undeva in circuitul electric al masinii. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|