|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 4:11 pm Titlul subiectului: Montaj Dif-uri la Dacia Service! |
|
|
Tocmai am montat 4 dif JBL la un Logan ! de 13 bineinteles, ca asa au vrut cei de la Dacia! Cind am luat masina de la ei...am constatat ca mai bine montam 4 tigai de tabla, de facut clatite...ca tot asa se auzeau!
Dupa demontare...acasa...stupoare..firele nu erau legate fazat....conectori...pauza...fire legate cu banda izoler....in spate firele erau legate de mina..nici macar mufe...!
Recomandare.... decit montaj la Dacia Service...mai bine asculti muzica in casa! mama lor cu garantia lu' peste! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Sep 12, 2007 8:09 am Titlul subiectului: Re: Montaj Dif-uri la Dacia Service! |
|
|
nu e vina lor. e vina ta ...imi pare rau sa o spun. dar ce-ai cautat acolo in primul rand? chiar crezi tot ce se spune legat de garantie? cum sa-ti taie garantia masinii daca schimb difuzoarele? pierzi cel mult garantia la sistemul audio. atat. nu la toata masina. daca ai sunat la vocea clientului, o sa-ti bage placa cu "service agreat Dacia". la fel si la ceilalti producatori auto. pune mana si schimba-ti singur sistemul, sau apeleaza la cineva care stie ce face, lasa garantia, ca nu se atinge nimeni de ea. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mie Sep 12, 2007 9:50 am Titlul subiectului: salut |
|
|
Mi-au zis raspicat...sus si tare: pierdeti garantia ...totala! nu numai la partea electrica! Ca doar m-am certat si eu cu ei! Nu ai cu cine discuta acolo...niste nesimtiti ! Unde sa ma mai duc....? Acuma mi-am bagat picioarele in ea garantie si mi-am fazat singur difuzoarele si HU. Dar asa-i prosteste pe toti....ca mai am amici in aceeasi situatie...chiar unul care si-a luat Opel Astra are aceeasi problema...mai mult...il obliga sa cumpere HU de la ei ....sau sa-l cumpere dar sa nu deschida cutia decit infata lor sa vada ca e sigilat si ca e nou! iar boxe.....doar de la ei...altfel nu discuta...boxe stock Opel. Saracu isi luase un HU de la cineva...nou...si ...teapa! ...imi vine sa vomit cind aud aceste lucruri........ROMANIA. saracu _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Sep 12, 2007 11:23 am Titlul subiectului: Re: salut |
|
|
ti-am mai spus...alea sunt vorbe pentru naivi. adu putin aminte de OPC si-ai sa vezi cum se schimba placa. nimeni nu-ti poate taia garantia la motor daca schimbi un difuzor. (un exemplu). ca asa spun ei ...e una, ca pun in practica....alta poveste, n-o sa se intample asa ceva niciodata. erau discutii pe dacia club pe tema asta, chiar si producatorul, prin serviciul Vocea Clientului, a recunoscut ca se pierde partial garantia, adica doar la ce e in legatura directa cu componenta schimbata. si eu tot logan am, si la verificarea de 15.000...nu-ti spun cate modificari aveam la masina...de la bord modificat, alta iluminare, sistemul audio, alarma, deschidere electrica la portbagaj etc...nici una facuta la ei. la telefon...aceleasi vorbe auzite de tine. in service? au inchis gura si chiar luau notite la modificari. de ce? trei litere amintite in discutie....OPC. si s-a lasat linistea  _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|