Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Montaj difuzoare 16,5 cm portiere Logan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
andreyi
Pasionat

Data înscrierii: 20/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 11:35 am    Titlul subiectului: Montaj difuzoare 16,5 cm portiere Logan Răspunde cu citat (quote)

Cum as putea sa montez doua difuzoare de 16,5 cm JBL coaxiale pe portierele fatza Logan? Cei de la atelierul de unde mi-am pus ovalele pe spate au spus ca nu se baga la montat 16,5 pentru ca nu se potrivesc. Am ramas practic cu doua difuzoare bune JBL GTo 60 W RMS cu inalte si medii foarte bune si as vrea sa le montez pe fatza si nu prea stiu cum. Va multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DeViAnS
Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006
Locație: Craiova

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 12:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

demontezi suportii aia negri pe care se prinde difuzorul de 13 cm, iti faci 2 inele din mdf/pal pe care sa se potriveasca difuzoarele de 16.5, le prinzi pe tabla, iar difuzoarele le prinzi pe inelele alea. Niste poze de la baietii care au logan ar face mult bine... poate te ajuta cineva. Smile
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 12:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti trebuie 2 inele de 2.5 cm grosime pe care sa le prinzi pe tabla, si apoi pe ele sa prinzi difuzoarele!

de unde esti?
Sus
andreyi
Pasionat

Data înscrierii: 20/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 8:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt din Braila. Chiar ca mi-ar prinde bine niste poze. Practic as putea sa si cumpar acele inele, nu am nici timp si nici ce-mi trebuie sa le fac.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum