Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Montaj difuzoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
carabetz86

Data înscrierii: 20/Dec/2007

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2008 3:18 pm    Titlul subiectului: Montaj difuzoare Răspunde cu citat (quote)

Am intampinat o problema si nu stiu cum sa o rezolv.
Am cabluri trase pana in portierele spate pentru montajul difuzoarelor.
Problema e ca nu stiu care este + sau - deoarece firul este negru si nu are nici un semn.
Cum imi pot da seama fara sa demontez cd playerul? Nu vreau sa le montez la intampare deoarece am auzit ca se aude jalnic daca sunt montate gresit.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2008 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi ai numa 2 incercari. le pui la nimereala si daca nu iti place cum suna inversezi firele. Laughing
EnZ0
Priceput

Data înscrierii: 12/Feb/2008
Locație: Braila/Craiova

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2008 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti poti da seama, cu un aparat de masura ... verifici continuitate la fiecare fir, si le pe urma le pui + la + si - la -.
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2008 10:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da enzo dar el nu vrea sa demonteze playeru....
carabetz86

Data înscrierii: 20/Dec/2007

MesajTrimis: Sâm Dec 20, 2008 3:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma am demontat playerul si le-am pus cum trebuie dar am dat de o alta problema.
In locul pentru difuzoare de inalte in portiera sunt lipite 2 tweetere cu ajutorul unui pistol de lipit cu plastic. Intrebare:
Cum pot sa le desfac fara sa rup ceva? Ca s-a intarit plasticul acela si nu stiu cum sa le desprind.
Ca sa explic mai bine fenomenul:
Sunt 4 brate de plastic pe interiorul fetei de usa in partea de sus in care se monta normal tweeterele de fabrica, dar acestea nu s-au potrivit fiind mai mici si au fost lipite. Pot rupe bratele de plastic dar nu mai am unde sa prind tweeter dupa acea.
Sus
DeViAnS
Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006
Locație: Craiova

MesajTrimis: Vin Ian 16, 2009 12:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Plasticul ala se inmoaie la caldura. Cu un pistol de aer cald.. sau feon industrial.. s-ar rezolva problema !
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Feb 20, 2009 10:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

EnZ0 a scris:
Iti poti da seama, cu un aparat de masura ... verifici continuitate la fiecare fir, si le pe urma le pui + la + si - la -.

otzy a ales varianta corecta Razz
Verifici care suna mai bine. Daca difuzoarele sunt in faza electric nu inseamna ca o sa fie in faza acustic Smile

Sus
DOOM

Data înscrierii: 16/Mar/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mar 16, 2009 7:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu stiam ca intre minusul de la player si carcasa masinii nu este nicio valoare. Deci aparatul de masura n-ar trebui sa indice nimic. Alta solutie nu stiu...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum