|
Autor |
Mesaj |
carabetz86
Data înscrierii: 20/Dec/2007 Mesaje: 26
|
Trimis: Joi Dec 18, 2008 3:18 pm Titlul subiectului: Montaj difuzoare |
|
|
Am intampinat o problema si nu stiu cum sa o rezolv.
Am cabluri trase pana in portierele spate pentru montajul difuzoarelor.
Problema e ca nu stiu care este + sau - deoarece firul este negru si nu are nici un semn.
Cum imi pot da seama fara sa demontez cd playerul? Nu vreau sa le montez la intampare deoarece am auzit ca se aude jalnic daca sunt montate gresit. |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Joi Dec 18, 2008 3:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
poi ai numa 2 incercari. le pui la nimereala si daca nu iti place cum suna inversezi firele.  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Joi Dec 18, 2008 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iti poti da seama, cu un aparat de masura ... verifici continuitate la fiecare fir, si le pe urma le pui + la + si - la -. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Joi Dec 18, 2008 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
da enzo dar el nu vrea sa demonteze playeru.... _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
carabetz86
Data înscrierii: 20/Dec/2007 Mesaje: 26
|
Trimis: Sâm Dec 20, 2008 3:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pana la urma am demontat playerul si le-am pus cum trebuie dar am dat de o alta problema.
In locul pentru difuzoare de inalte in portiera sunt lipite 2 tweetere cu ajutorul unui pistol de lipit cu plastic. Intrebare:
Cum pot sa le desfac fara sa rup ceva? Ca s-a intarit plasticul acela si nu stiu cum sa le desprind.
Ca sa explic mai bine fenomenul:
Sunt 4 brate de plastic pe interiorul fetei de usa in partea de sus in care se monta normal tweeterele de fabrica, dar acestea nu s-au potrivit fiind mai mici si au fost lipite. Pot rupe bratele de plastic dar nu mai am unde sa prind tweeter dupa acea. |
|
Sus |
|
 |
DeViAnS Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 154 Locație: Craiova
|
Trimis: Vin Ian 16, 2009 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Plasticul ala se inmoaie la caldura. Cu un pistol de aer cald.. sau feon industrial.. s-ar rezolva problema ! _________________ ID: deviansey |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Vin Feb 20, 2009 10:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
EnZ0 a scris: | Iti poti da seama, cu un aparat de masura ... verifici continuitate la fiecare fir, si le pe urma le pui + la + si - la -. |
otzy a ales varianta corecta
Verifici care suna mai bine. Daca difuzoarele sunt in faza electric nu inseamna ca o sa fie in faza acustic  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
DOOM

Data înscrierii: 16/Mar/2009 Mesaje: 26 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mar 16, 2009 7:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu stiam ca intre minusul de la player si carcasa masinii nu este nicio valoare. Deci aparatul de masura n-ar trebui sa indice nimic. Alta solutie nu stiu... |
|
Sus |
|
 |
|