|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Ionut Cristian
Data înscrierii: 03/Mar/2015 Mesaje: 24 Locație: Ivesti
|
Trimis: Lun Mar 09, 2015 1:37 pm Titlul subiectului: Montaj player mp3 Pioneer |
|
|
| Am cumparat un Pioneer MVH 170ui si vreau sa-l montez acasa, in prezent am un Sony mai vechi pe care l-am desfacut. Din cate observ acolo sunt doua chestii acolo, prima chestie e acea mufa care are legate de ea multe fire si inca un cablu gros care vine in coltul playerlui. Eu va trebui sa bag acele cabluri deja existente in masina la playerul Pionner sau trebuie sa schimb cablurile vechi cu cele venite din cutia Pioneerului? Pot umbla prin cablurile alea fara sa risc sa ma zgaltaie putin sau alt ceva? |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Lun Mar 09, 2015 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
mufa din colt e antena, iar celelalte doua mufe le bagi in mufa cu care a venit playerul, deci da treb sa folosesti si mufa de la player. totul e plug and play nu ai cum sa montezi gresit pt ca ele se potrivesc doar intrun singur fel. s-ar putea sa ai nevoie si de un adaptor de antena..dar asta vezi la fata locului,..eventual revii cu o poza daca nu stii ce si cum.
dar e simplu sa bagi doua mufe..spor _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
Ionut Cristian
Data înscrierii: 03/Mar/2015 Mesaje: 24 Locație: Ivesti
|
Trimis: Lun Mar 09, 2015 4:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| alecspc a scris: | mufa din colt e antena, iar celelalte doua mufe le bagi in mufa cu care a venit playerul, deci da treb sa folosesti si mufa de la player. totul e plug and play nu ai cum sa montezi gresit pt ca ele se potrivesc doar intrun singur fel. s-ar putea sa ai nevoie si de un adaptor de antena..dar asta vezi la fata locului,..eventual revii cu o poza daca nu stii ce si cum.
dar e simplu sa bagi doua mufe..spor |
Rezolvat. Sincer sunt foarte multumit de noul player mp3, diferenta se cunoaste. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|