|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Sâm Sep 15, 2007 12:44 pm Titlul subiectului: Montaj Twetere suplimentare!! Help! |
|
|
am pe fata coaxiale de 13....si as dori sa pun ...suplimentar...2 twetere pe bord . Nu vreau sa le ridic pe cele din difuzoare....nu-mi plac cablurile spanzurate pe linga usa . Daca le leg in paralel cu dif-ul ...afecteaza rezistenta cumva? Dif-urile au 4 Ohm. Ma gindesc ca daca le pun in paralel..., sa nu fac vreo prostie...siu sa ard HU! sau sa le pun in serie.....?
Sau pur si simplu nu are nimik ! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Sep 16, 2007 9:05 am Titlul subiectului: Re: Montaj Twetere suplimentare!! Help! |
|
|
fa linistit montajul in paralel. orice tweeter ai lua, va veni cu un filtru (fie el si dub forma unui condenstor). impedanta totala (woofer+tweeter) va fi tot in jurul valorii de 4 ohm. un sfat. tweeterul din coaxiale va deveni inutil, chiar deranjant. vezi ca majoritatea, au in spate un mic condensator. intrerupe-l la unul din capete. lasa inaltele doar pe seama tweeterelor noi. ce tweetere ai de gand sa iei? s-ar putea sa sune mai prost (mult prea tipator sau prost in general) daca te arunci la tweetere de 10 lei. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
Raf
Data înscrierii: 27/Sep/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Joi Sep 20, 2007 12:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Salut, Daca vrei calitate pune neaparat filtre complexe ("trece sus"/HPF pt tweeter si "trece jos"/LPF pentru medii-joase). Le gasesti la magazinele de specialitate. Asa vei avea un sunet curat si amplu! Succes! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|