Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

montare pe spate

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
X-Dude

Data înscrierii: 18/Sep/2006
Locație: Cernavoda

MesajTrimis: Dum Oct 08, 2006 8:49 pm    Titlul subiectului: montare pe spate Răspunde cu citat (quote)

se aude la fel de bine daca montez boxe...slabutze..de vreo 80w pe placajul din spate...cel standard..de plastic sau tabla..nu stiu ce e...sau ar trebui sa-l schimb cu unul de lemn...sau altceva? conteaza mult placajul?grosimea..sau materialul?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
X-Dude

MesajTrimis: Dum Oct 08, 2006 8:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vroiam sa adaug ca le voi folosi doar pentru medii-inalte
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Oct 08, 2006 8:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti linistit sa folosesti placa aia care e acolo.
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Oct 08, 2006 8:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar 80 rms la tine inseamna boxe slabute ? sau nu te refereai la putere rms ?
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Oct 08, 2006 9:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

andrei esti off topic Mad (ce rau sunt Smile)

oricum difurile,chiar si daca au 80Wrms, se pot monta acolo,cu conditia sa fie folosite de la 200hz in sus...cu cat scad mai mult in frecventa cu atat oscileaza mai tare membrana,de unde rezulta miscare a politei.

P.S X-Dude ce maina ai??? banuiesc ca polita aia are ~ 1cm grosime...
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Oct 08, 2006 9:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu eram offtopic.
l-am intrebat pentru ca la 80 rms ... ar face ceva "miscari".
de exemplu: polita mea nu inspira prea multa siguranta ... fiind destul de subtire.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Oct 08, 2006 10:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai din moment ce difuzoarele sunt folosite doar pe medii/inalte nu ar trebui sa fie nici o problema...daca ar baga bas in ele atunci da....
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 12:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din moment ce aceste difuzoare vor fi se pare amplificate si vor reda doar medii si inalte eu intuiesc existenta unui woofer sub acea placa...
Daca nu e mare deranjul si nu strici masina prea mult dpdv estetic o placa de PAL ar fi excelenta... Difuzoarele ar sta mult mai bine.. Pot sa transmita vibratii si la 200 Hz, nu numai la <100. Si daca mai e un woofer in portbagaj placa originala sigur se va misca din cauza woofer-ului.
Sus
X-Dude

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 1:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am un wv polo model din 2000

nu vreau sa amplific boxele..le las pe cdplayerul 4x50..(pioneer deh 5800) stiu persoane care au pus si de 100 pe cdplayer si se aude foarte bine...

da, va fi in curand si un subwoofer..dar imi voi izola masina cu silicon...tot ce prind ca vibreaza..e o solutie mai ieftina si mult mai eficienta parerea mea...orice material tare vibreaza iar dak ca nu este izolat...se aude
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum