| |
| Autor |
Mesaj |
Ionut Cristian
Data înscrierii: 03/Mar/2015 Mesaje: 24 Locație: Ivesti
|
Trimis: Joi Mar 05, 2015 3:47 pm Titlul subiectului: Montat difuzoare 16.5cm sau 17cm pe Logan. |
|
|
Salut! Vreau sa montez 4 difuzoare in masina (portiere fata si polita spate) numai ca acum pot monta numai de 13cm, intrebarea mea este cum ar fi cel mai bine, sa montez? De 17 si in fata si in spate, sa bag in fata 16,5cm si in spate 17cm, sau si fata si spatele sa fie de 16,5cm? Imi puteti spune si unde e cel mai bine sa fac modificarile daca stie cineva un loc in Tecuci. Si cu inele MDF poti monta boxele de 17cm sau doar de 16,5cm? As vrea sa aleg cea mai simpla metoda de a le monta, fara multa cheltuiala si chin. In ce consta montarea difuzoarelor cu inele MDF? Daca voi monta cu inele MDF mai trebuie sa tai din tabla (atat in fata cat si spate) ? Dar daca voi prinde direct in tabla difuzoarele?
Acestea sunt difuzoarele pe care vreau sa le montez: (Poate imi veti da si o parere despre ele sau chiar sa-mi recomandati ceva mai bun fara sa depaseasca pretul de 250lei)
16.5cm
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DCX-165.3/
17cm:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/DCX-170.3/
Daca diferenta nu este char atat de mare intre cele doua difuzoare pot sa merg pe 16,5cm si fata si spate.. Astept paririle voastre. |
|
| Sus |
|
 |
dulearadu Pasionat
Data înscrierii: 14/Ian/2015 Mesaje: 133
|
Trimis: Joi Mar 05, 2015 9:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe fata pune neaparat sistem ,se va auzi mult mai bine , sa pui difuzoare de 16.5 pe fata este foarte usor , pui inelul MDF pe tabla usi si peste pui difuzorul.dupa pui fata de usa de plastic si apoi capacul difuzorului ,daca vrei sa pui sistem ceea ce iti recomand si eu sa pui ,trebuie doar sa te hotarasti daca vrei sa dai o mica gaura in fata de usa de plastic sau sa il lipesti pe ea.
eu am si pe spate difuzoare tip sistem dar completez cu subwoofer.daca vrei sa ai si ceva bass mai bine tai din polita spate si pui difuzoare ovale |
|
| Sus |
|
 |
Ionut Cristian
|
Trimis: Joi Mar 05, 2015 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dulearadu a scris: | pe fata pune neaparat sistem ,se va auzi mult mai bine , sa pui difuzoare de 16.5 pe fata este foarte usor , pui inelul MDF pe tabla usi si peste pui difuzorul.dupa pui fata de usa de plastic si apoi capacul difuzorului ,daca vrei sa pui sistem ceea ce iti recomand si eu sa pui ,trebuie doar sa te hotarasti daca vrei sa dai o mica gaura in fata de usa de plastic sau sa il lipesti pe ea.
eu am si pe spate difuzoare tip sistem dar completez cu subwoofer.daca vrei sa ai si ceva bass mai bine tai din polita spate si pui difuzoare ovale |
Bun, deci sa montezi in fata de 16,5cm e usor. Dar de 17cm? Si in spate e la fel de usor sa pui de 16,5cm sau 17cm? La chestia cu difuzoare tip sistem ma voi gandi.. vad ca toata lumea recomanda dar pe spate nu vreau sa bag ovale. Astept raspunsul tau. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
Ionut Cristian
|
Trimis: Joi Mar 05, 2015 10:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| VanIIa a scris: | | Nu intra cele de 17 pe fata, gaura in tabla e fix pt. cele de 16.5 Pe spate daca nu vrei sa pui ovale atunci nu pune nimic!!! |
Am stat putin sa ma gandesc si cred ca o sa va ascult sfaturile.. Voi baga sistem pe fata de 16.5cm si in spate voi baga ovale cred ca 6x9 trebuie. Dar intrebarea mea este: Daca am un buget de 500-600lei pot gasi ce imi doresc incat sa se auda bine, cu bass si cu putere destul de mare? Adica sa se auda mai bine decat:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DCX-165.3/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DCX-130.3/
Stie cineva cat ma va costa toata treaba asta cu montajul? Asta implicand si montajul inelelor, taiat din tabla, si tot ce mai e nevoie. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Vin Mar 06, 2015 1:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce player ai? _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
Ionut Cristian
|
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
Ionut Cristian
|
Trimis: Vin Mar 06, 2015 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
| VanIIa a scris: | Este un filtru, ala se ascunde foarte usor sub mocheta.
Poti lua intai boxele pe fata apoi dupa ce mai strangi bani iei si pe spate. |
Se poate sa-l lasi si in usa? Undeva langa difuzor?
Cred ca asa am sa fac.. Am sa cumpar:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DSK-165.3/
Si pe spate am sa montez acele Sony care sper sa fie cat de cat bune. |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Vin Mar 06, 2015 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Acel filtru da poti sa.l prinzi si sub fata de usa. Pe spate poti sa montezi acele sony iar daca nu vei fi multumit pe viitor e f usor sa le schimbi intrucat vei avea deja gaurile date..numai le scoti si pui altele mai bune.
Spor la treaba _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
Ionut Cristian
|
Trimis: Vin Mar 06, 2015 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| alecspc a scris: | Acel filtru da poti sa.l prinzi si sub fata de usa. Pe spate poti sa montezi acele sony iar daca nu vei fi multumit pe viitor e f usor sa le schimbi intrucat vei avea deja gaurile date..numai le scoti si pui altele mai bune.
Spor la treaba |
Voi da azi comanda de acele Hertz de 16.5cm
Vinzi inele MDF? Vad ca ai la semnatura, de unde esti? |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
Ionut Cristian
|
Trimis: Vin Mar 06, 2015 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| VanIIa a scris: | | Ionut Cristian a scris: | | VanIIa a scris: | Este un filtru, ala se ascunde foarte usor sub mocheta.
Poti lua intai boxele pe fata apoi dupa ce mai strangi bani iei si pe spate. |
Se poate sa-l lasi si in usa? Undeva langa difuzor?
Cred ca asa am sa fac.. Am sa cumpar:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DSK-165.3/
Si pe spate am sa montez acele Sony care sper sa fie cat de cat bune. |
Atata timp cat pui tw pe usa si nu pe salp, da, se poate. E chiar mai usor asa. Eu l-am pus pe stalp si trebuia sa trag firul de la tweeter din portiera in interiorul masinii in cazul asta. |
Oricum in usa am sa bag tw ala, mi se pare complicat altfel..
Inelele MDF de 16.5cm sunt toate la fel? Adica trebuie sa caut de o anumita grosime sau alt ceva? Pe OLX vad o gramada de inele dar nu stiu pe care sa le iau.. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
|