|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Vinti
Data înscrierii: 19/Aug/2006 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Aug 19, 2006 9:52 am Titlul subiectului: MP3 Clarion DB358RPM-------- Error 6 |
|
|
| am un MP3 Clarion de aproape 1 an si ieri cand am vrut sa dau pe CD a aparut pe ecran mesajul "ERROR 6" am resetat cassu' si tot apare eroarea e dus de tot sau se mai poate face ceva |
|
| Sus |
|
 |
Lucas Pasionat
Data înscrierii: 04/Iul/2006 Mesaje: 97
|
Trimis: Mie Aug 23, 2006 11:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Am si eu un Tevion....ceva firma fantoma. De foarte mult timp il am. Si mie imi face figuri destul de des. Ba nu vrea sa citeasca CD-ul, ba se chinuie mult pana il citeste.... ba imi da.... eror 2...deci cred ca ceva similar cu eror 6 al tau. Daca iti da eroarea aia numai cand bagi cd-ul inauntru , atunci poate ai o scapare. Cumpara un CD-Clean ( CD de curatare a laserului cd-playerului ) . Il gasesti prin super-marketuri , la magazine unde se vand cd-uri goale etc. Baga`l in cd-player si lasa-l sa curete laserul. Eu asa am facut si cam 2 luni nu am probleme cu eroarea aia...dar asta e o rezolvare provizorie. Adica trebuie sa porti tot timpul cd-ul ala in torpedou fiindca tot mai des o sa iti faca faza...cred ca din cauza ca se duce laserul de tot...incet dar sigur. Sau poate nu. Poate ai norocul sa fie foarte murdar laserul , si atunci il cureti o data si te mai tine fara eroare 2 ani. Incearca-ti norocul. Daca ai garantie, dute la ei sa ti`l faca.
Multa bafta. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Aug 23, 2006 12:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
face asa cu toate discurile? incearca un cd audio, nu mp3.
daca dai pe CD fara disc inauntru zice acelasi lucru?
eroarea 6 la clarion are legatura cu citirea CD-ului, ori e foarte murdar / zgariat, ori e pus invers, ori e un blank, ori are ceva lentila sau mecanismul intern al cd player-ului...
orice ar fi, se poate rezolva, te putem trimite la un service clarion sa-l repari.
zici ca il ai de aproape un an; de unde l-ai luat? nu e inca in garantie? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|