Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

MP3 de la Pioneer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
valentyn1982

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 1:40 pm    Titlul subiectului: MP3 de la Pioneer Răspunde cu citat (quote)

salutare
am intrat de curand pe acest forum si deja am o nelamurire
am vazut ca se foloseste des expresia HU in loc de mp3.
ce inseamna de fapt acest HU?

alta problema
vreau sa cumpar un mp3 si am vazut ca toata lumea de pe aici prefera pioneer

ma uitam la 2900mp si la 30mp
pana la urma care e marea diferenta intre ele?
ce ar trebui sa aleg avand in vedere ca masina e un logan, pe fata boxe din fabrica, spate boxe JBL cs3196 si o sa pun in curand un subwoofer (ala de la MAC din promotie cu statia).
ma intereseaza in primul rand calitatea sunetului si apoi si felul cum arata (aici 2900mp are un + fata de 30mp)
ce imi recomandati avand in vedere cele de mai sus? chiar merita un 30mp sau un 40 mp? are 2900mp conectare pentru statie si subwoofer?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 1:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

HU = Head Unit (player)
Pioneer DEH-30MP are mai multe reglaje decat un DEH-2900MP ...
Vad ce pe site 30MP nu mai este de vanzare, fiind inlocuit de 40MP ...
Si 2900MP are iesire pentru statie (dar numai 1 stereo fata de 40MP care are 2 stereo).
Daca ar fi sa mergi pe calitate, sunt de parere ca s-ar auzi mai bine 40MP-ul ...
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 2:00 pm    Titlul subiectului: Re: MP3 de la Pioneer Răspunde cu citat (quote)

HU=head unit. denumirea Playerului. mp3 e impropriu numit, poate fi casetofon, sau poate sa citeasca doar CD audio...

diferenta majora 2900-30MP consta in reglajele de care dispune al doilea model. citeste putin aici: http://www.be-loud.ro/forum/ce-sa-aleg-deh-3900mp-sau-deh-p5900mp-t2861.html

5900 are in mare cam aceleasi setari ca 30MP

Sus
valentyn1982

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 9:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar daca nu luam in calcul setarile care se pot face la fiecare, ce alte diferente exista intre cele 2 HU
30mp are vreu filtru de sunet in plus?
pe setari default se aude mai bine 30mp decat 2900mp?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai citit postul meu din link-ul de mai sus? explica destul de clar ce filtre are 40MP (in topicul respectiv era vorba de 5900, dar e acelasi lucru). bineinteles ca e net superior, gradul de personalizare al sunetului e mult mai mare decat la 3900.
Sus
valentyn1982

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 12:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce parere aveti de deh-4700mp?
i afara de diferentele la iesiri mai sunt diferente majore fata de 40mp?

ma intereseaza caliatea sunetului
daca 40mp e mpdel mai nou si daca nu luam in calcul filtrele de sunet pe care le are in plus, are sunt mai bun decat 4700mp?
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 9:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi ca sa zic asa filtrele LP si HP si cu FIE fac toata treaba. plus un egalizator parametric.. practic iti presonalizezi sunetul in functie de boxele pe care le ai.. o scurta descriere
HP-- perimte sa tai anumite frecvente joase pentru a nu ajunge in difuzoare astfel optinant un sunet cant mai clar fara distorsiuni din partea difuzoarelor
FIE-- taie frecvente inalte ale difurilor de pe spate a.i vei avea senzatia ca sunetul vine din fata de pe spate receptionand decat bas
Egalizator paramertic... a exlpicat asus in un post despre ce e vorba si mai bine ca el nu am cum sa explic http://www.be-loud.ro/forum/ce-sa-aleg-deh-3900mp-sau-deh-p5900mp-t2861.html
30MP la fel ca MP 40 ca si setari de sunet la fel ca si p5900 sfat ia 40MP
Sus
perfinox

Data înscrierii: 05/Mar/2011

MesajTrimis: Sâm Mar 05, 2011 8:31 pm    Titlul subiectului: RE re re Răspunde cu citat (quote)

Am si eu o nedumerire ! ce model de subwoofer se poate pune pe iesirea pe direct (fara amplificator separat) la un PIONEER DEH-30MP ? astept recomandari vreau sa cumpar unul !
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Mar 05, 2011 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mama ta poate se incadreaza cerintelor Evil or Very Mad
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Mar 06, 2011 4:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Unul foarte slab,40-50 W deci insuficient,inutil,mai bine lasa iesirea libera pentru boxe
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum