Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

MP3 pe DVD

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
silviu_c

Data înscrierii: 04/Sep/2006

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 10:36 am    Titlul subiectului: MP3 pe DVD Răspunde cu citat (quote)

Am o Opel Corsa cu pregatire audio 6 dif si caut un sistem audio cu DVD player (si pentru MP3). Vad ca Sony MEX-R1 e "popular" si corespunde oarecum cerintelor mele (inclusiv pretul). Cum se ataseaza ecranul DVD si cat costa? Ar fi si alte optiuni sau alte sisteme mai convenabile cam la acelasi pret?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 8:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ecrane gasesti de toate tipurile la sectiunea de multimedia. Atasarea se face cu cablu RCA care transmite semnalul video de la player la monitor. Asteptam cu interes comanda ta.
Sus
silviu_c

MesajTrimis: Mar Sep 05, 2006 6:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc pentru raspuns. Very Happy
Deoarece nu sunt prea pretentios la un sistem audio pe masina cred ca Sony Mex R1 ar fi OK. Banuiesc ca exista ecrane detasabile (n-as lasa asa ceva in masina parcata in fata blocului!).
Alternativa ar fi sa-mi instalez un sistem audio bunicel si sa-mi cumpar un DVD-player portabil... Ce parere aveti?
As vrea sa stiu daca preturile afisate in lista Be Loud includ TVA.
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Sep 05, 2006 8:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sfatul meu ar fi sa-ti iei si o alarma la masina daca vrei sa dormi noaptea sigur, in caz ca n-ai.
Preturile afisate includ TVA (scrie pe undeva " *pretul include TVA").
Din cate stiu eu nici un player Sony nu suna intr-atat de bine sa egaleze datele tehnice afisate, incat sistemul audio nu ar trebui sa depaseasca nivelul calitativ sunet oferit de player.

mirciulik

Data înscrierii: 10/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Sep 05, 2006 9:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu merita mai bine de luat un dvd cu LCD motorizat? adica mai strangi un ban, da' esti mai jmecher Wink . mie asa mi-a trecut prin cap, dar deocamdata nu am banii, inca strang. combinatia ta, cu dvd si ecran portabil tot cam acolo te duce
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Sep 06, 2006 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu vreu sa va fac sa nu mai cumparati DVD pt masina, dar acum un laptop de marca (Toshiba, Dell etc ...) este pe la min 1800 lei. Te uiti si la dvd pe o diagonala mai mare, este si calculator si daca vrei il alimentezi si de la bricheta. Il iei in casa si te joci si un FreeCell Smile
Si cu laptop tot jmeker te chemi Wink

Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 5:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aici te contrazic un pic Silviu. O solutie multimedia integrata, gandita pentru masina, iti ofera lucruri pe care un laptop conectat la bricheta nu ti le poate oferi. E vorba strict de confort. Practic multimedia in masina tine de confort, de ati satisface o placere, daca vrei un mic lux. Laptop-ul nu iti va oferi niciodata confortul pe care ti-l ofera o solutie multimedia corect instalata. Laptopul poate face multe lucruri, dar nu poate inlocui cu succes un sistem multimedia pe masina.
Sus
silviu_c

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 9:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca fiecare are dreptate in felul lui.
Probabil ca sistemul integrat multimedia este solutia cea mai eleganta.
In ceea ce ma priveste insa cred ca voi opta pentru un sistem audio de calitate buna la un pret rezonabil (de ex Pioneer DEH 5800), cu input audio, si un DVD player portabil, pe care voi putea sa-l plimb si pe cealta masina pe care o folosesc (exista exemplare din astea cu sistem de prindere de tetierele scaunelor). Din cate am "explorat" am gasit ceva la Toshiba si la LG in jur de 1000 RON. Ceva mai evoluat ar fi un Panasonic la vreo 1500 RON (se apropie de un laptop!).
Bineinteles ca am alarma la masina dar in conditiile panoului frontal detasabil cred ca doar un imbecil s-ar apuca de furat sistemul (vezi unul din mesajele din forum unde un tip cauta panou frontal pentru o scula... Question Laughing )
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 11:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai in primu rand un sistem cu laptop in masina nu e nici pe departe apropiat de unul cu dvd/cd, dpdv al calitatii.
de exemplu daca iei un laptop si o placa audio cat de cat smechera ... tot nu te apropii de calitatea unui ... alpine 9855 sa zicem Very Happy
in schimb daca ai loc in bord (la corsa e din cate stiu) poti sa iti cumperi un CD player si UN DVD player in-dash ... si sa le folosesti in comun.
dupa ... daca chiar vrei mai montezi 2 ecrane in tetiere si gata ...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum