| |
| Autor |
Mesaj |
koditzadispater
Data înscrierii: 16/Oct/2008 Mesaje: 3 Locație: Bucharest, Romania
|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 8:45 am Titlul subiectului: MP3 Player Kenwood KDC-W5141UAY |
|
|
Hello!
Am cumparat MP3 playerul mentionat si sunt foarte multumit de el. Ceea ce m-a mirat insa a fost atitudinea foarte OK a celor de aici. Foarte atenti si gata sa te ajute si sa te sfatuiasca. Plus atmosfera foarte relaxata.
Am facut un mic research si preturile sunt si ele OK, sub ceea ce se gaseste in Bucuresti in mod normal.
Cat despre calitatea lucrarilor... asta ramane de vazut, prima impresie e foarte buna. Sper sa o tina tot asa. Eu, in mod sigur, am sa revin...
Numai bine voua![/b] |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumim pentru aprecieri si felicitari pentru alegere. Intr-adevar jucaria ta e una dintre cele mai bune in gama sa de pret. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|