| |
| Autor |
Mesaj |
matador
Data înscrierii: 10/Mar/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Sâm Mar 10, 2007 10:23 pm Titlul subiectului: MP3 Player pe Mondeo '98 |
|
|
| As putea sa pun MP3 Player pe un Mondeo din '98? Acuma am la el casetofonul din fabrica. Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
CTT Pasionat
Data înscrierii: 21/Dec/2006 Mesaje: 55 Locație: Arad/Timisoara
|
Trimis: Dum Mar 11, 2007 2:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Da, poti sa pui orice player aftermarket standard (1 DIN), doar ca o sa-ti mai trebuiasca un plastic (http://www.capodimonte.ro/poza_428284.html) sa acopere golul ramas (unitatile Ford sunt mai inalte, ~1.5 DIN). Plasticul asta il gasesti in general la service-urile unde se monteaza instalatii audio.
Daca ai comenzi pentru el la volan o sa ai nevoie de un adaptor pentru ele si probabil nu pe toate player-ele o sa ai posibilitatea reglarii automate a volumului in functie de viteza. |
|
| Sus |
|
 |
matador
|
Trimis: Dum Mar 11, 2007 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am inteles, multumesc mult pentru raspuns. Intr-adevar, este mai inalt casetofonul  |
|
| Sus |
|
 |
matador
|
Trimis: Lun Mar 12, 2007 12:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
dar sigur se potriveste ala de focus?
si apropo, sertar imi mai trebuie? |
|
| Sus |
|
 |
CTT Pasionat
Data înscrierii: 21/Dec/2006 Mesaje: 55 Locație: Arad/Timisoara
|
Trimis: Mar Mar 13, 2007 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din cate am inteles (citind pe forumuri) masca e aceeasi la Mondeo Mk2 si Focus Mk1. Eu am luat-o de la service-ul unde mi-au montat player-ul (40 RON) si arata intr-adevar ca cea la care ti-am dat link-ul (daca vrei iti fac o poza).
De sertar evident ca mai ai nevoie, ca masca aia nu e decat un plastic cu 2 cleme simple pe margine, deci n-o sa-ti tina player-ul. Oricum sertarul vine cu player-ul (daca-l iei nou). |
|
| Sus |
|
 |
|