|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
rob3rtyn0

Data înscrierii: 07/Mar/2007 Mesaje: 42 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 15, 2008 10:27 am Titlul subiectului: mp3 player pt 4900IB |
|
|
detin un 4900IBlink si vreau sa-i atasez un mp3 player de buzunar ca mi-ar fii mai usor sa redau muzica de pe un mp3 player decat de pe cd.acum sunt 2 probleme:
1.pot conecta mp3'u direct in HU sau imi trebe un adaptor ceva?
2.ce probleme pot intampina la sunet?adica sunetul va fii la fel daca as asculta de exemplu de pe cd?
astept raspunsurile voastre.
LE:eu am gasit un adaptor link dar nu cred ca as da 345 ron pe chestia aia.se poate fara adaptorul acela ce vreau eu? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
Data înscrierii: 09/Mai/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: Mar Iul 15, 2008 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei sa conectezi un player care are mufa jack,iti trebuie sa cumperi doar un cablu care are intr un cap si in celalalt mufe jack,e simplu,e vreo 3,5 ron,cam atat am dat eu pe unul,eu il folosesc pe un nokia 5310 express music,insa sunetul nu este fenomenal,dar nici prost nu se aude,acum depinde si de ce player ai(ma refer la cel de buzunar),eu il folosesc asa doar in caz de urgenta  |
|
| Sus |
|
 |
rob3rtyn0

|
Trimis: Mar Iul 15, 2008 11:12 am Titlul subiectului: |
|
|
am un mp3 sony mai vechi dar reda muzica f bine.acuma nush cum s-o auzi prin HU.ce rau imi pare ca nu mi-am luat un HU cu mufa de stick ca era mai bine asa.parca am un cablu d-ala prin casa.o sa-l caut si o sa vad cum se aude.
dar un adaptor sa redea muzica direct de pe un stick exista? fara ala de 345 ron ca nu dau fratilor atatia bani pe o chestie d-aia _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Mar Iul 15, 2008 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
rob3rtyn0 , hotaraste-te dom`le ce minciuna vrei sa ne bagi pe gat, ori ai Pio 4900IB ori un empetrei Sony care "se aude bine" ?
si nu, nu ai cum conecta o sursa externa ce foloseste interconectarea usb decat cu acel adaptor. _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
rob3rtyn0

|
Trimis: Mar Iul 15, 2008 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
mp3'u sony este cu baterie deci rezulta ca are si casti si mai rezulta ca eu vreau sa-l conectez la HU.deci ... care e faza cu minciuna? daca citeai mai atent iti dadeai seama.si pt cei care cred ca vb aiurea link _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|