Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

mp3 playere - blaupunkt, sony, panasonic, pioneer, jvc

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
amarius7

Data înscrierii: 24/Feb/2007

MesajTrimis: Sâm Feb 24, 2007 4:39 pm    Titlul subiectului: mp3 playere - blaupunkt, sony, panasonic, pioneer, jvc Răspunde cu citat (quote)

Salut!
Sunt nou utilizator.
Ma intereseaza cam ce ar fi mai bun pentru mine (Hyundai Accent 1.4-2006, 4 boxe preinstalate, lumini bord verzi) ca mp3 - cd player, in limita a cca 500ron.
Eu m-am gandit initial la pioneer deh 2920 dar am inteles ca nu prea functioneaza radio - rds cum trebuie la toate pioneer-rile. eu ascult mult radio si ma deplasez in afara bucurestiului mult asa ca am nevoie de un sunet decent dar si de un radio bun.
apoi m-am gandit la blaupunkt calgary sau (santa cruz)valencia dar nu prea am gasit nimic despre ele, comentarii, chiar imi place cum arata, si in plus stiam ca blaupunkt face lucruri bune si cinstite ca pret.
Nici nu ma gandesc la Clarion - in 1990 am vazut un Clarion de 300 usd pe un Talbot - slaba scula, incomparabil mai prost ca un blaupunkt sau pioneer (la vremea aceea).
M-am gandit si la Panasonic(cq-c1313ne) sau cq-c1103 - se incadreaza bine cu bordul - dar am aflat ca sare cd-l la gropi si atunci am renuntat.
La Sony am cam renuntat citind forumul!?
La JVC (KD-g511/521) m-am gandit pentru ca am un TV color JVC din 1978 cu telecomanda care functioneaza impecabil (credeti-ma ca nu a fost menajat) de atatia ani fara vreo problema cu un sunet destul de bun.
Alpine am ascultat la carrefour si mi s-a parut prea aspru - sigur se aude impecabil pe un sistem cu amplificator. Cred ca Alpine nu-s facute decat pentru sisteme complete cu amplificator , eventual woofere si tweetere - acolo sunt tari. Dar eu nu vreau asta.
Concluzie:
1. cum mai este blaupunkt-l in zilele noastre?
2. merita JVC-l?
3. pioneer are radio chiar asa cu gijieli si rds -l slab?
4. panasonic e decent dar daca sare CD-l mai bine nu ca ma sperii!?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Sâm Feb 24, 2007 10:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe pioneer ... au am deh 40MP si nu am probleme cu radio ... nici nu am iesit prea departe din oras ... dar cat am iesit nu au fost probleme deloc !
Sus
amarius7

MesajTrimis: Dum Feb 25, 2007 1:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc!
si eu stiam ca pioneer sunt foarte bune dar, am citit ca au probleme cu receptia radio. ar fi pacat sa nu functioneze si radio la fel de bine ca si cd/mp3 playerul.
totusi daca cineva are blaupunkt - sunt curios cum se prezinta?, daca sunteti multumiti de blaupunkt sau jvc?
Sus
dl_dr25
Pasionat

Data înscrierii: 03/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Feb 25, 2007 1:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

jvs am eu un kd-g722 si sint super incintat de el acum depinde ce vrei eu l am luat pt ca are port usb dar daca nu vroiam port usb cred ca ma duceam spre alpine sau pioneer Laughing
Sus
amarius7

MesajTrimis: Lun Feb 26, 2007 4:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc!
cineva are blaupunkt?
Cum sunt blaupunkt?
Sus
amarius7

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 2:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cautand despre blaupunkt am gasit ca blaupunkt santa cruz mp36 are amplificare MOSFET.
Asa este?
Sau e vorba de reclama aiurea.
Daca ar avea amplificare MOSFET inclin tot mai mult catre acest model:
plusuri: design perfect de integrat in bord (hyundai accent 2007), posibilitate de alegere afisaj (il voi tine probabil pe verde); pedigree (mercedes);
minusuri: nu se stiu foarte multe despre blaupunkt in romania
mentionez ca nu intentionez sa am mai mult de 4-6 boxe in masina - la inceput cele din fabrica si apoi voi pune fie pioneer, blaupunkt sau jvc.
nu voi folosi subwoofer (nu-mi place sa se auda muzica foarte tare din masina)
ce ziceti?
Sus
gusteru29

Data înscrierii: 28/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 12:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe pioneer...eu am un deh 2920 si sincer nu are probleme cu radioul...(am vrut sa iau 30mp da nu am mai gasit)...am iesit din bucuresti de foarte multe ori si sincer e super ok... Mr. Green
Sus
amarius7

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 1:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merci!
Pioneer rules!
LOL Laughing
Sus
amarius7

MesajTrimis: Vin Mar 02, 2007 1:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vreau sa intreb?
daca cd-mp3 player-l nu are amplificare MOSFET pentru un sunet excelent nu e mai bine sa folosim un amplificator separat?
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Mar 02, 2007 1:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

amplificarea separata e f bine venita indiferent daca player-ul e sau nu Mosfet
Sus
amarius7

MesajTrimis: Sâm Mar 03, 2007 1:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am intrebat pentru ca imi trecea o idee prin minte.
imi place mult blaupunkt santa cruz - mai ales ca s-ar incadra perfect in bord.
ma gandeam cat tin boxele originale ale masinii sa-mi iau blaupunkt-l pentru ca apoi sa fac o alta investitie pentru un amplificator - la vreo 300 ron si sa mai dau inca vreo 300 ron pe boxe fata - spate.
ce ziceti?
Nu as impaca si "capra si varza" astfel - adica aspectul bordului cu calitatea sunetului.
Sus
amarius7

MesajTrimis: Sâm Mar 03, 2007 1:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca aspect s-ar incadra f bine si Pioneer DeH 5800 dar nu se prea gaseste si am inteles ca nu se mai fabrica.
Ideea e ca playerul trebuie sa aiba afisaj sau butoane pe verde si sa fie oarecum simetric, ca sa vina bine in bord.
Sus
amarius7

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 12:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intrucat am schimbat optiunea pentru masina (nu am comandat Hyundai Accent ci Opel Astra classic II) acest topic nu mai e de actualitate pentru mine. Va multumesc mult de tot pentru sfaturi. Acum voi face un topic nou despre opel astra si sper sa primesc sfaturi la fel de bune si competente.
Multumesc
Sus
amarius7

MesajTrimis: Mar Apr 17, 2007 12:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum - adevarul - Pioneer rules!!! Super sound (pentru useri normali).
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum