|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dorian Priceput
Data înscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 221
|
Trimis: Joi Iun 28, 2007 3:43 am Titlul subiectului: MP3 vs DVD |
|
|
-un dvd ca si asta http://www.be-loud.ro/forum/viewtopic,p,25383.html#25383 are aplificare interna 4x50 si reglaje de sunet ca un mp3 adica :
balance
fader
bass
mid
treble
loudness
egalizator parametric
Front Image Enhancer
reglaj nivel surse
Low Pass Filter
High Pass Filter _________________ avantajul dacie - se repara eftin si usor
dezavantajul - se strica repede |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Iun 28, 2007 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
e intrebare sau ce e ?
in detaliile lui nu zice nimic de amplificare.. deci probabil are doar iesire de linie, adik sa foloseti amplificare separata (statie, un alt mp3..) _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
dorian Priceput
Data înscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 221
|
Trimis: Joi Iun 28, 2007 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
-pai daca nu are amplificare interna si reglaje avansate pt sunet nu am ce sa fac cu el  _________________ avantajul dacie - se repara eftin si usor
dezavantajul - se strica repede |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Iun 28, 2007 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt putine DVD-uri "ieftine" care sa aiba HPF, LPF, EQ bun..... majoritatea depasesc 500 euro. astea la 500 euro fiind cele cu display micut.
un DVD f bun mi se pare JVC AVX 1/2... au 3 preout-uri de 5V aurite, HPF, LPF, EQ 7 benzi, iesiri pt alte monitoare, toate dracenile, citesc DivX, etc.....
app... daca te intereseaza s-ar putea sa fac rost de un JVC AVX 2 la 450 euro, folosit 3 luni - deci aproape nou |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|