|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
avi
Data înscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 10:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Avand in vedere ca sunt in aceeasi situatie am sa intreb pe acelasi tread. dpdv al mp3 player-ului eu sunt destul de hotarat, Clarion DXZ578RUSB:
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ578RUSB/
Cat despre boxe lucrurile nu stau chiar asa, masina vine echipata pe fata cu 2 dif-uri, tot ce vreau eu sa-i pun si pe spate cele de 13" si TW pe fata.
Precizez ca nu sunt prea pretentios dar nici nu vreau sa iau "orice numai sa fie ieftin".
banii pe care ash vrea sa-i bag in 2 dif de 13 si 2 TW ash vrea sa fie undeva pana in 3mil.
O recomandare competenta, ceva? Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
avi
|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 2:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nimeni ? hmmm
O sa continui eu, am decis ca o buna alegere dpdv al boxelor ar fi:
JBL GTO507C - http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/GTO/GTO507C/
Am citit recomandari cu GZ *MK2 dar avand in vedere ca nu am de gand sa instalez amplif. cred ca sunt suficiente jbl-urile.
Ar fi interesant totusi sa aflu ceva pareri din partea cuiva avizat. 10x. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
impedanta jbl gto 507C = 2 ohm, impedanta player 4 ohm ... not good
limita frecventa gto 70 Hz, pana la 30Hz ar mai fii nevoie de un subwoofer pentru completare.
concluziile le tragi tu. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
avi
|
Trimis: Mar Sep 18, 2007 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai dreptate, mi-a scapat aspectul.
in cazul asta cred ca o sa merg pe prima alegere Clarion SRS1326. Nu sunt ele cele mai bune dar cel putin acopera o plaja buna de frecvente.
Considerand ca le montez pe spate si fara amp. suplimentar cred ca ajung. Multumesc pt. raspunsuri ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|