|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
chira
Data înscrierii: 20/Dec/2006 Mesaje: 9
|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 12:39 am Titlul subiectului: Ms pentru Help!!! |
|
|
Eu as vrea sa las cass de wv +cd original ca sa nu stric dizainu . La astea as pune difuzoare . Intrebarea e. amplifica destul casetofonu ?original sau trebe extra amplif. Si in legatura cu bani care ias aloca acestei modificari as spune cat mai eftin si mai bun posibil. As lasa cd original deoarece astea scumpe se cam fura si nu tin in garaj noaptea masina ci in fata blocului si decat sa vad geam spart si chesti dinastea mai bine ma lipsesc. Vreau ceva ce poate fi mascat usor. Multumesc mult.
... a mai ceva- aveti idee difuzoarele originale de cati w sunt?
Si mai o intrebare plz .Ce reprezinta "RMS" : xxx W ; Max power xxx W; si putere independenta xxx W => ca am observat ca independent scrie mai multi M decat RMS. Imi cer scuze daca mai scriu si prosti pt. ca nu ma pricep inca si veau sa ma informez. |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 1:15 am Titlul subiectului: |
|
|
in primul rand cam toate HU (cass/ cd/ mp3) au fata detasabila, deci cam putin probabil sa o fure hotu fara fata, cat despre design gusturile nu se discuta.
legat de xx W : te intereseaza wati RMS, care nu vor depasi 24-26 la cam toate unitatile, cei max nu prea sunt relevanti. Cand cauti difuzoare te uiti tot la RMS si sa fie cat mai apropiate. gen daca unitatea scoate 25 cauti de 30-40 rms
Sper sa te fi lamurit macar un pic.. _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 4:20 am Titlul subiectului: |
|
|
cassul tau scoate 4x20w REALI, iar boxele, cred ca se aud mai bine decat multe aftermarket.. dar mai mult de 30Wreali in ele nu poti baga, adica sa le amplifici..
ca sa se auda mult mai tare, recomand amplificator si boxe care sa fie amplificate, adica cele de peste 60w RMS (adica reali)
acum depinde de tine ce vrei sa auzi, bass sau medii-inalte?
daca vrei doar bass, cumpara doar woofer si amplificatorul necesar,..e mult mai sanatos. (adica nu faci foarte multe modificari)
pt ca pe interior amplifici ORIGINAL, nu iti recomand subwoofer mai puternic de 300w RMS!! altfel o sa simnti nevoia sa le schimbi pe cele din interior, dupa car vei vrea sa schimbi si sub-ul,..si tot asa!! un ex. sunt chiar eu, care am plecat pe acest drum ca nu aveam boxe pe spate:))
300w, o sa-ti ajunga sa ii simti atat in scaun, in par sau de ce nu in plamani, (dc e cu bancheta rabatabila) |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 9:27 am Titlul subiectului: |
|
|
din ce an e masina ?
pentru inceput io zic sa iti tragi un woofer si un amplif,pe langa care m-ai ai nevoie de un adaptor hi-low si de cabluri,iar partea de joase(bas) e gata cu un nivel de db sugicient incat sa ii simti prin plamani,haine scaune,bradutul de la oglinda etc. (undeva pe la 12-13 milioane o sa te coste)
daca o sa simti nevoia de mai multe medii-inalte o sa iti mai cumeri un amplif mai slab, un set de difuzoare,unu de cabluri si posibil si un condensator si gata.
la partea cu puterile e cam asa,desi ved ca nu toti producatorii respecta regula asta...
puterea Peak = 2xputerea muzicala = 4xputerea RMS
1000W peak= 500W Musical(Max) = 250w RMS |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|