Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

MTX THS502 vs DLS B5A
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
BOOM

Data înscrierii: 15/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 11:23 am    Titlul subiectului: MTX THS502 vs DLS B5A Răspunde cu citat (quote)

pe un pioneer deh2820 neamplificate care ar merge cel mai bine.si claritate si volum cat mai inspre blana din hu Very Happy Very Happy in portierele unui astra clasic
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
BOOM

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 11:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe langa alea sa mai punem si modelele astea
MAC AUDIO DVD 2.13
MAGNAT Classic 213
COUSTIC CS502
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 11:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as alege b5a
Sus
George
Pasionat

Data înscrierii: 15/Noi/2006
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 12:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DLS B5A
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 12:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mtx. B5A cam dezamagesc la banii aia. daca poti C5A...altfel stau lucrurile.
Sus
BOOM

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 1:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se potrivesc pe hu dls urile?o sa iau 2 perechi ca am si in usile din spate si vreau sa iau si un subwoofer mai tarziu asa ca dlsurile nu trebuie sa dea decat medii si inalte .. da sa se auda calumea sa faca fata bassului.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 2:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

B5A le-am ascultat amplificate de pe player si sunau placut...cel putin dupa ureche mea Rolling Eyes

asus tu ai ascultat mtx-urile ???
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 3:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am auzit niste coaxiale...693 parca. sunau f bine ptr niste coaxiale, si nu erau amplificate. recunosc ca nu am ascultat THS502, dar daca coaxialele sunau ok, astea ar suna super. Cat despre B5A....ma abtin. parca in trecut sunau mai bine Question ...sa aibe legatura cu faptul ca de ceva timp dls se fac in china? nu prea cred, dar asta e parerea mea...C5A am mai zis...e alta poveste.
intre B5A si MTX, eu as merge pe mtx.
Sus
BOOM

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 4:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si de restu pe care le-am pus ...mac audio magnat coustic nimik Sad ??.sa am mai multe variante sa stiu ce sa aleg masina e astra clasic Very Happy
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 4:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la mac sunt probleme la import. coustic nu le cunosc, dar am auzit de bine de ele.
Sus
BOOM

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 12:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si magnat nimik? Smile Smile zik de ele ca as vrea ceva mai mare decat puterea playerului ma gandesc ca dls urile au 50 rms cat playeru si poate ar fi mai bine sa iau ceva mai mare....acu nush daca am dreptate
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 3:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vechea poveste. ce scrie pe player e putere maxima ... "echivalentul" celor 80W de la b5. player-ul are ~20W rms ... w care nu se compara cu cei ai unei statii de aceeasi putere.
niste boxe puternice pe amplificare mica suna mai prost decat boxe mai putin puternice pe aceeasi amplificare.
de obicei ce are putere mare e pentru amplificatoarelor.
daca vrei totusi ceva care sa sune tare pe player cauta niste boxe cu cati mai multi db.
Sus
BOOM

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 4:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alta era intrebarea ....daca playeru are 4x50 cele mai potrivite boxe ar fi de 50?sau putin mai mult sau mai putin?55 60??40 45??fara amplificator
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 4:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai si eu ti-am raspuns la intrebare. player-ul nu are 4x50 rms ... are 4x20rms (cu aproximatie).
cel mai bine pe amplificarea de la head-unit suna boxe mai slabe ca putere.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 5:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

direct pe HU merg difuzoarele cu putere de peste 35W.cele de 50 sunt numai bune.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum