| |
| Autor |
Mesaj |
George Pasionat
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 127 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 6:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
MTX-ul asta e misto de vazut ca un monster truck dar inutil in viata de zi cu zi _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu zic ca mtx este cu adevarat un difuzor foarte bun si care zic eu suna pe masura (prea mult nu e niciodata) dar cum sa scris mai sus la difuzorul asta ii trebuie o statie foarte sanatoasa ,defapt toata instalatia trebuie sa fie foarte sanatoasa si o incinta pe masura care implica costuri pentru unii enorme (fac parte din acea categorie).
eu zic ca costul total ar fi undeva peste 4000 de euro avnd in vedere ca o antifonare a masinii pentru a putea face fata unui asemenea difuzor costa in jur de 20 de milioane poate chiar mai bine.
apoi iti vor trebuie niste difuzoare de medii pe masura subwooferului care iara costa o gramada de bani si neaparat amplificate.
acum daca iti permiti o sa faci sigur senzatie prin oras .
sa ne tii la curent cu acest proiect indraznet cat despre pioneer este si acela un difuzor potent insa neascultandule nu pot face o comparatie si apropo cat costa pioneerul de care vorbesti tu?
apropo tot din timisoara sunt si daca vrei sa aculti un asemenea difuzor poti sa incerci la acel magazin de car audio de langa podul de la printu turcesc. |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si eu sunt din Timisoara.... te referi la Carsystems? eu stau la 5 minute de acel magazin... au preturi un pic cam piperate. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 7:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
baubau a zis sa il asculte acolo nu sa il cumpere de acolo  |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 9:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum a zis si o&g nu am zis sa il cumpere de acolo doar sa l asculte cu bunavointa celui cu golful ca doar are doua in masina.
sa vada daca are nevoie de asa de multa presiune in masina.
eu unu as merge pe dls ca are daor sensibilitate de 99 de db si va fi mult mai multa claritate dar gusturile nu se discuta. |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:14 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
Data înscrierii: 20/Aug/2006 Mesaje: 92 Locație: timisoara
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 7:39 am Titlul subiectului: Magazinu |
|
|
| Unde ziceai mai exact ca este magazinu linga pod din printu turcesc ??? Apropo de tipu cu golfu zici cumva de ala care o avut linie JBL cumva???Golfu cu capota neagra ?? |
|
| Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 7:44 am Titlul subiectului: Parerea mea !!! |
|
|
| Parerea mea este ca MTX t9515-44 este cel mai performant si realist ca putere si date tehnice,la GZ am intilnit un fenomen ciudat pentru un brand aswa de mediatizat,uitainduma pe pagina lor am observat cu uimire contraziceri in puterile declarate ale difurilor,intreo sectiune aveau o putere iar cind te uitai la pdf-u cu datele tehnice aveau alta putere ,ciudat as zice eusi chestia asta ma face sa nu am incredere in produsele astea,oricum am avut ocazia sa ascult unele modele de la gz si nu mau impresionat deloc ba chiar un model de 500 rms suna mai slab ca un jbl gto de 300 rms !!! |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 4:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
da e vorba de acel golf cu capota neagra care si a schimbat toata linia audio acum ceva vreme.
tare sunt curios ce difuzoare ai ascultat de la ground zero si de cine erau facute cutiile plus ce amplificator si restul instalatiei.
ai stat la nelu bos in masina vreodata? |
|
| Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu am stat ! |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pacat numai asa iti puteai da seama ce inseamna ground zero si ce inseamna sa ai spl mare in masina. |
|
| Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 5:19 pm Titlul subiectului: GZ |
|
|
| Pai de suburi are in masina,ca inainte o avut linie JBL gti ???? |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 5:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
cel de la car..... are doua mtx 9515 ca subwoofere.
iar nelu bos ultima oara avea un ground zero plutonium cu doua membrane pasive. |
|
| Sus |
|
 |
alinu08 Pasionat
|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 5:53 pm Titlul subiectului: DB |
|
|
| Si cam cum suna ???? |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai daca vrei sa vorbim mai multe intra pe id meu de mes ronnie_dexter_jackson |
|
| Sus |
|
 |
|