|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
|
| Sus |
|
 |
dorian Priceput
Data înscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 221
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 12:19 am Titlul subiectului: |
|
|
| dupa cate stiu eu THX este un certificat de calitate al boxelo sper sa nu spun tampenii |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 2:46 am Titlul subiectului: |
|
|
asa e, e un certificat care reprezinta sau tine de nivelul de distorsiuni
in cazul de fata o veni de la "Thunder Axials" |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|

http://en.wikipedia.org/wiki/THX
http://www.thx.com/
THX-ul din numele acestor difuzoare nu are nici o legatura cu sistemul de sunet THX.
THX NU este un certificat de calitate al boxelor
THX NU este un certificat care reprezinta sau tine de nivelul de distorsiuni
THX a fost initial o certificare a unui sistem de sonorizare, cu tot cu incaperea in care functioneaza. A fost inventat de George Lucas pe vremea cand lucra la Star Wars si a vrut sa se asigure ca cinematografele aveau echipamente capabile sa reproduca coloana sonora a filmului lui asa cum trebuie.
De-a lungul timpului insa s-a transformat intr-un sistem de asigurare a calitatii pentru echipamente audio video pe mai multe nivele si acum vedem logo-ul THX pe sute de produse... acest logo nu garanteaza insa sunet de cinematograf de calitate (scopul initial al certificarii THX) ci doar confirma faptul ca acel echipament poate face fata intr-un sistem THX de la cap la coada de nivelul respectiv (Computer Multimedia, Home Theather, Ultra - pentru cinematografe). |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|