|
|
|
Autor |
Mesaj |
cosmyn92
Data înscrierii: 09/Dec/2007 Mesaje: 18
|
Trimis: Dum Dec 09, 2007 11:55 pm Titlul subiectului: MUFA ISO |
|
|
Vreau sa instalez intr-o dacie 1310 un sistem audio format din 2 difuzoare si un HU PIONNER deh-2900, masina nu are preechipare audio si am nevoie de o mufa tip iso, mufa aceasta http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/conector_ISO/, este buna, casetofunul are iesire de tip "mama' din mufa cu care a venit iar cea din poza nu mi se pare ca este buna, si nu stiu ce sa comand, nu vreau sa pierd 40 lei degeaba, de fapt 80 deoarece vreau sa instalez doua si nici nu sunt din bucuresti asa k platesc si taxele, dupa care sa fiu nevoit sa tai si mufa originala cu care a venit si pe care incerc sa o pastrez, desi nu am nevoie de garantie _________________ by shadow |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 12:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Este buna cea din poza.
Cum adica, vrei sa instalezi doua? Doua playere? Fii un pic mai explicit te rog.
Ceea ce vezi in poza costa 20 Lei, adica setul de mufe (alimentare+semnal). |
|
Sus |
|
 |
cosmyn92
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 12:13 am Titlul subiectului: |
|
|
trebuie sa instalez la mine in masina si la inca un prieten care are si el un HU la fel, i-mi cer scuze ca nu m-am exprimat foarte corect, si am spus 80 lei pt k mai platesc 20 lei pt taxe postale, cu toate k este dekt 60 lei nu 80 , si inca sunt nedumerit, cea din poza este de tip "tata", dar daca zici ca este buna o sa fac comanda, multumesc pt raspuns _________________ by shadow |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 12:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Ca sa te lamuresc si mai bine, iata mai jos o poza drept exemplu:
In partea din stanga ai mufa ISO ce vine de la player iar in partea din dreapta, mufa ISO ce e pe site pentru vanzare.
Spune-mi daca te-am lamurit te rog.  |
|
Sus |
|
 |
cosmyn92
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 12:28 am Titlul subiectului: |
|
|
multumesc mult! pt informatie _________________ by shadow |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|